Mashtrimi

    Teatri Kombetar

Në datat 17,18,19 Nëntor,ora 19 :00, premiera më e re në skenën e Teatrit Kombëtar.“MASHTRIMI “me autor Anthony Shaffer e regji Artan Imami. Skenografia Genc Shkodrani. Interpretojnë Artan Imami,Indrit Çobani,Carolyn Murphy e Endrin Pastore. Rezervimet në nr.04 222 3022

Orari I biletarise 9:00-13:00 dhe 16:00-19:00.

Data: 17, 18, 19 Nëntor

Ora: 19:00

Vendi: Teatri Kombëtar