Shumë zhurmë për asgjë

    Teatri ne Tirane

Në Teatrin Eksperimental të Tiranës, shfaqet vepra e njohur e William Shakespeare, "Shumë zhurmë për asgjë" e regjisorit Carlo Sciaccaluga. Femra në një botë meshkujsh, ose meshkuj në një botë femrash. Përballja mes gjinive.

Shfaqja vijon deri më 12 Nëntor të Entje, të Premte, të Shtunë dhe të Diel.

Ora: 19:00

Vendi:  Teatri Eksperimental i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies