Dita e Dytë e Bienales e artistëve të rinj të Mesdheut

Tema e Bineales 18 është bashkimi i katër elementeve

Historia+Konflikti+Endrrat+Deshtimi që të mbledhura së bashku bëjnë Shtëpi. Në ditën e dytë Historia, është elementi i aktiviteteve duke synuar memorizimin e historive personale, qofshin këto të ngulitura në kujtesë ose të harruara gjatë kohës.

Performancat përfshijnë gjinitë e artit si teatri, kërcimi, letërsia, filmi etj.        

Ora: 12:00

Bisedime mes Artistëve: Le të flasim për HISTORI

Vendi: Reja

 

Ora: 12:00

Projekti Urban / Workshop BJCEM Collaborative Project NGA Waleed Elsaid/Mahmood Hachim/Bita Razavi

Veprimi, Reagimi, Bashkëveprimi

Vendi: Qendra Rinore e Tiranës

 

Ora: 12:00

Krijim letrar nga Jonida Prifti, Radio Anarti

Vendi: Reja

 

Ora: 14:00

Performance / Akti Urban nga The Area of Bustle

Vendi: Universiteti i Arteve, holli kryesor

 

Ora: 14:00 -16:00

Krijim letrar nga Valentina Lacinio, There's No Place Like

Vendi: Teatri Metropol

 

Ora: 15:00

Performance / Visual Art by Youssef Ouchra, Deqa F-Marrakchia

Vendi: Fillon nga Muzeu Historik Kombëtar dhe vazhdon në rrugët e Tiranës

 

Time: 15: 00-20: 00

Performance / Workshop by Theodoros Zafeiropoulos/Katerina Velliou

Vendi: Piramida

 

Ora: 15:30

Vizita dhe bisedime me kuratorët e projektit BJCEM

Vendi: Ish Ambasada Jugosllave

 

Ora: 17:00

Krijim letrar nga Naida Mujkić, Love bonds of moguls; Saffron; A Short History of the Rose Haw

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 17:30

Krijim letrar nga Thomas Tsalapatis, Chronos The Wound The Shelter

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

 

Ora: 18:00

Performance / Dance nga Leticia Cabezudo, Locked

Vendi: Universiteti i Arteve

 

Ora: 18:00

Muzikë nga Ruben Salcedo, Duke u kthyer në Itakë

Vendi: Libra'Aria (Liqeni)

 

Ora: 18:30

Performance / Dance nga Sadegh Aleahmad/Jamal Sterrett, Omega Fragmented (The soil Returns to Us) no. 5

Vendi: Universiteti i Arteve)

 

Ora: 19:00

Muzikë nga Ilir Lluka, Vargjet e Ndërgjegjes

Vendi: Piramida

 

Ora: 19:30

Krijim letrar nga Naida Mujkic, Love bonds of moguls

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 20:00

Krijim letrar nga Thomas Tsalapatis, Chronos The Wound The Shelter

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 20:00

Performance / Dance nga Rosella Pellicciotti/Roberto Noa, Winter’s Flowers

Vendi: Turbina

 

Ora: 20:30

Film nga Carmén Férez Guillén, Kalkeri Sangeet Vidyalaya

Vendi: Reja

 

Ora: 20:45

Film nga  Leart nga Rama, Hu

Vendi: Reja

 

Ora: 21:00

Muzikë nga J.J. Sprondel

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 21:30

Dance Performance nga Blenard Azizaj/Maya Gomez, NoBody’s Land

Vendi: Turbina

 

Ora: 22:00

Muzikë nga Vox Meduza, Funk Sevdah Project

Vendi: Main Stage (Parku Rinia)

 

Ora: 22:00

Film nga Maryam Tafakoury, Poem and Stone

Vendi: Cinema Mobile tek Teatri Experimental

 

Ora: 22:15

Film nga Youssef el Khoueiry, The Sound Barrier

Vendi: Cinema Mobile tek Teatri Experimental

 

Ora: 22:30

Film nga Thanasis Kafetzis, Who's Afraid of the Dark

Vendi: Cinema Mobile  tek Teatri Experimental

 

Mesnatë

Muzikë nga Jam session

Vendi: Piramida

 

 

Data: E premte 5 Maj, 2017

Vendi: Tirana 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies