Orët e Gjelbërta në Park

    Liqeni artificial tirane

Edukimi mjedisor dhe dashuria për natyrën. Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, Bashkia Tiranë mirëpret çdo javë klasa të ndryshme për orë mësimore mbi natyrën, ambientin, ekosistemet dhe florën e faunën në parqet e Tiranës.

Veprimtaritë do të zhvillohen në mjediset e Parkut të Madh të Liqenit Artificial nga data 6-10 Nëntor.

Data: 6-10 Nëntor

Ora: 10:00 – 12:00

Vendi: Parku i Madh, Liqeni Artificial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies