Emeli Sandé vjen në Tiranë në Natën e Bardhë

    Emeli Sande vjen ne Tirane

Emeli Sandé vjen në Tiranë në datën 29 Nëntor për koncertin e madh të ‘Nata e Bardhë’ në sheshin Skënderbej. 
Mos e humb një ditë-natë me koncerte, muzikë, art, surpriza dhe shumë argëtim. 

Vendi: Sheshi Skënderbej