Food & Drink Festival 2018 Albania

    Food Drink Festival ne Tirane

Expocity Albania organizon për të tretin vit radhazi panairin "Food & Drink Festival 2018", që do të mbahet në datat 9-11 Mars 2018. Panairi i dedikuar industrisë së ushqimit & pijeve do të jetë i fokusuar në ruajtjen e traditës, krijimin e një platforme promovimi të zhvillimeve më të fundit të këtij sektori, duke ofruar jo vetëm një hapësirë ekspozimi, por dhe konferenca, seminare, trajnime, degustime dhe ambiente festive.

Data: 9- 11 Mars 2018  

Vendi: Expocity Albania Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity)

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies