Food & Drink Festival 2017 Albania

Expocity Albania organizon për të tretin vit radhazi panairin "Food & Drink Festival 2017", që do të mbahet në datat 8-10 Dhjetor 2017.

Panairi i dedikuar industrisë së ushqimit & pijeve do të jetë i fokusuar në ruajtjen e traditës, krijimin e një platforme promovimi të zhvillimeve më të fundit të këtij sektori, duke ofruar jo vetëm një hapësirë ekspozimi, por dhe konferenca, seminare, trajnime, degustime dhe ambiente festive.

Data: 8- 10 Dhjetor

Vendi: Expocity Albania

Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity)