Hënat e Fundme

Një nga dramat më në zë të dramaturgut Italian, Furio Bordon, “Hënat e Fundme”… apo “Fund-hënat e Jetës” shfaqet në Teatrin Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" në datat 1 – 3 Nëntor.

E përkthyer në më shumë se 29 gjuhë dhe së fundmi edhe në Shqip flet për një nga problemet e mprehta, në qyteterimin e “Homo – Sapiensit”, Dashuria e fëmijës ndaj prindit. Të brraktisjes së tyre në mëshirën e fatit, duke i mbyllur perfundimisht, në një azil për të moshuar.

Data: 1-3 Nëntor

Vendi: Teatri Kombetar Eksperimental "Kujtim Spahivogli"

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies