Dita Botërore e Qyteteve

    Dita e Qyteteve Tirane

Në kuadër të Edu dhe Dita në Re dhe Ditës Botërore të Qyteteve, Ju presim më datë 31 Tetor 2017, prej orës 11:00, tek “Reja”! Kombet e Bashkuara kanë caktuar datën 31 Tetor, si Ditën Botërore të Qyteteve, me qëllimin për të promovuar zhvillimin urban dhe për të adresuar sfidat e urbanizimi.

Tema e këtij viti lidhet me qasjen inovative të qeverisjes së qyteteve dhe krijimin e qyteteve si qendra të hapura, që ofrojnë më shumë mundësi bashkëpunimi dhe komunikimi, duke kombinuar kultura, komunitete dhe industri të ndryshme, duke frymëzuar inovacionin urban dhe zhvillimin njerëzor.

Data: 31 Tetor

Ora: 11:00

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies