Koncerti i parë elektronik në Shqipëri

    Koncert me muzike elektronike Tirane

Më datë 29 Nëntor festojmë Natën e Bardhë me DJ më të mirë në botë të muzikës elektronike.

Data: 29 Nëntor

Vendi: Sheshi Skëndërbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies