Panairi i 21-të i Librit Tirana 2018

    panairi i librit ne tirane, evente ne tirane

Panairi i Librit eshte në një ngjarje të rëndësishme kulturore për botën shqiptare, që do të ketë si objekt paraqitjen e botimeve më të mira të hedhura në qarkullim në harkun kohor të një viti nëntor 2017-nëntor 2018. Ky panair bashkon të gjithë njerëzit që merren me letrat shqipe: autorët, botuesit, lexuesit, përkthyesit, përfaqësuesit e shtypit dhe të medias etj, me synimin për të krijuar e zhvilluar kontakte tradicionale midis tyre, duke synuar promovimin dhe nxitjen e leximit në masat e gjera, veçanërisht te të rinjtë, në kushtet e mungesës së sistemit të shpërndarjes së librit në vendin tonë.

Data: 14 – 18 Nëntor

Ora: 09:00 – 20:00

Vendi: Shoqata e Botuesve Shqiptarë, Frederik Shiroka,  Tiranë