Festivali i Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri

    Festivali i Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri

Edicioni i pestë i Festivalit të Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri  do të mbahet nga data 24  deri më 28 Tetor. Filma nga e mbarë bota që t’i bashkohen këtij festivali sigurisht edhe nga Ballkani. Festivali  synon të nxis regjisorët e rinj të prodhojnë filmat e tyre me temë mjedisin

Data: 24 – 28

Tetor Ora: 18:00

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies