Çifti i çuditshem

    Teatri Kombetar ne Tirane

"Çifti i çuditshem" vjen për ju miq të teatrit, në datat 26,27,28,29 Tetor,ora 19:00.Interpretimi i brilant i aktorëve Romir Zalla,Gentian Zenelaj,Mehmet Xhelili,Ervin Bejleri,Bes Bitraku,Rozana Radi,Annais Lika nën regjinë e Inis Gjoni.

Përkthyes Artur Lena Skenografia Stivi Rrapo & Inis Gjoni,As/regjisor Alba Shtëmbari & Elios Ibro Stiliste Julinda Arallambi Formulues muzike Ronaldo Harapi


Rezervimet në nr. 04 222 3022

Orari biletarise 9:00-13:00 dhe 16:00-19:00

Data: 26,27,28,29 Tetor, 2017

Ora: 19:00

Vendi: Teatri Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies