Tirana Kercen - Albania Latin Dance Fest

    Tirana kerkon Shqiperi

Bëhuni pjesë fare lehtë e festës më të bukur latine e cila zhvillohet cdo të Martë në Sheshin Skëndërbej. SALSA, BACHATA , KIZOMBA, GROUP DANCE, CHACHA

Data: 24 Tetor – 28 Nentor

Vendi: Sheshi Skënderbej, Tiranë, Shqipëria

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies