Koncert ‘Mos ma prek Vjosën’ në sheshin Skëndërbej

    koncert ne tirane

Një grup muzikantësh dhe artistësh do të mblidhen të mërkurën në Tiranë në një koncert me moton “Mos ma prek Vjosën”. Koncerti do të mbahet në orën 19:00 në sheshin Skëndërbej, dhe ka për qëllim të ndërgjegjsojë publikun e gjerë dhe vendim-marrësit mbi rëndësinë e ruajtjes së trashëgimisë natyrore të vendit tone.

Data: 18Tetor 2017  Ora: 19.00 Vendi  Sheshi 'Skenderbej' përpara Muzeut Historik Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies