Muzikë live në Hotel Colosseo në Tiranë

Për një mbrëmje të paharrueshme të shtune, shkoni në festën e hotel Colosseo në Tiranë. Sigurohuni të provoni koktejlet ose verën e mire dhe shoqërojini me antipastat e shijshme që serviren aty.

 Data: 4 Nëntor

Ora: 20.00

Vendi: Colosseo Hotel, Rr e DurresitRezervime: 069 203 2666