Erdhën mackat në Kopshtin Zoologjik

    Kopshti Zoologjik Tirane

Një shfaqje e mrekullueshme për fëmijë mbi një fabul interesante që personazh kryesor ka vajzën e vogël Keit dhe macen e saj të dashur Pisika.

Mbi 100 kërcimtarë dhe aktorë të vegjël, do të interpretojnë në këtë shfaqje të ideuar nga Studio Dance “Melodi” dhe mbështetur nga APR-ja, për te sjellë në hapësirën e ZOO një festë të vërtetë fëminore.

Hapësira e Zoo do të jetë e arreduar me elementët e spektaklit, argëtimit, rekreativitetit.

Data: 22 Tetor

Ora: 11.00

Vendi: Kopshti Zoologjik i Tiranes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies