'55 Hijet e Gay ' në Tiranë

    teatri kombetar ne tirane

Me datë 18 tetor,ora 19:00 shfaqet në Teatrin Kombëtar në Tiranë ‘55 Hijet e Gay’, një performancë teatrore e Qendrës Multimedia nga Prishtina. "55 Shades of Gay" është një rrëfim burleskë për politikat rreth LGBTI në Ballkan dhe Evropë.

Autor: Jeton Neziraj / Regjia: Blerta Neziraj / Aktorë: Tristan Halilaj, Bujar Ahmeti, Shengyl Ismaili, Semira Latifi, Alketa Sylaj / Luan Durmishi (vokal) / Skenografia dhe kostumet: Sebastian Ellrich / Muzika: Irena Popovic / Koreografia: Florian Bilbao.

Hyrja e lirë.

Data: 18 Tetor

Ora: 19:00

Vendi: Teatri Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies