Golf në Park

    golf ne park Tirane

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Federatën e Golf-it zhvillon për herë te parë te Fushat Multisportive aktivitetin "Golf në Park".

Me qëllim zhvillimin e disiplinave të ndryshme sportive në Shqipëri dhe përfshirjen e fëmijëve dhe të rinjve do të organizohen seanca teorike dhe praktike të këtij sporti nga Instruktor Lulëzim Lleshi (me eksperiencë 15 vjeçare dhe 4 herë përfaqësues i kombëtares së Golf-it).

Data: 13 Tetor

Ora: 11:30-13:00

Vendi: te Fushat Multisportive - Parku i Madh i Liqenit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies