Fëmije erdhi Cirku

    Cirku ne Tirane femije

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me Cirkun Kombëtar organizon shfaqjen “Fëmijë, po vjen Cirku” në disa nga Sheshet e Reja Rekreative të kryeqytetit dhe në parqet kryesore të tij.

Këto shfaqje, jashtë strukturës së përhershme ku realizohen, do të sjellin argëtim, zbavitje, kreativitet për fëmijët e të gjithë grupmoshave, impakt të drejtëpërdrejtë të magjisë së këtij arti te komuniteti dhe njëkohësisht do t’i japin një dimension të veçantë hapësirave rekreative ku do të zhvillohen.

Data: 18 Tetor

Ora: 17: 00 – 18.30

Vendi:  Sheshi Rekreativ te Ali Demi.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies