Një vit nën Re

Me rastin e 1 vjetorit të Resë, instalacioni i artit publik, nga data 20-27 Maj do të zhvillohen në Tiranë një sërë aktivitetesh kulturore. Reja, kjo vepër arti monumentale ideuar nga artisti i mirënjohur japonez Sou Fujimoto,   është një pikë tërheqëse takimesh e aktivitetesh kulturore dhe sociale për kryeqytetasit.

Data: 20 – 27 Maj Ora: 10.00 – 11.00      Vendi: Reja para Galerisë Kombëtare

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies