Eco Fashion Show 2017

Më 28 Maj, do të zhvillohet  një sfilatë origjinale me gjithë materialet që pjesa më e madhe prej nesh mendojmë se duhen flakur.

Fëmijë nga shkolla të ndryshme, artistë, studente e sipërmarrës ekologjike do të prezantojnë se si transformohen mbetjet në një vepër Arti!

Data: 28 Maj, 2017

Ora: 18:00 – 20:00

Vendi: Reja para Galerisë Kombëtare

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies