Grand Gala de la Zarzuela në Tiranë

“Grand Gala de la  Zarzuela” vjen për herë të parë për publikun në datën 6 maj,  ora 19:00,  në Qendren Kulturore të Katedrales Orthodhokse.

Zarzuelat e famshme spanjolle, solistet e TKOB shoqëruar nga orkestra simfonike dhe trupa e korit, do të  sjellin nje mbrëmje te jashtëzakonshme nën drejtimin e dirigjentit spanjoll, të ftuarit special, Ricardo Cassero.

Kjo mbrëmje e rrallë organizohet nga Teatri kombëtar i Operas dhe Baletit së bashku me ambasaden spanjolle.

Biletat i gjeni në sportelin e Teatrit Kombëtar nga ora 10:00 – 13:00 dhe nga ora 16:00-20:00 dhe online në www.myticket.al
Si dhe  nurmin e telefonit 0672417167

Date: 6 Maj

Ora: 19.00

Vendi: Qendra Kulturore në Katedralen Orthodhokse.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies