Eja mëso bicikletën dhe shpëto nga trafiku në Tiranë

Për të gjithë pedaluesit e rijn, që dëshirojnë  të aftësohen me praktikë mbi bicikletë, sot në Pallatin e Kongreseve, ora 17.00, do të zhvillohen leksione për të qënë më të sigurtë.

 Kështu, nëse jeni të mërzitur me trafikun në Tiranë, të parkosh me lehtësi,  të jeni në formë, të kurseni para, apo të ruani ambientin, këto dhe shumë përfitime të tjera do të keni nga pedalimi.

Leksionet udhëzuese do të jenë pa pagesë.

Data: 28 Prill

Ora: 17.00

Vendi: Pallati i Kongreseve  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies