1 TULLUMBACE 1 PERQAFIM

Qendra “Jemi Njësoj” organizon aktivitetin 1 TULLUMBACE, 1 PËRQAFIM. Aktiviteti ka për qëllim ndërveprimin midis fëmijëve me paaftësi të të folurit dhe të dëgjuarit dhe shoqërisë. Nëse mendon se komunikimi nuk ka nevojë për fjalë, eja dhe tako fëmijët tek Liqeni Artifical.

Data: 22 Prill, 2017

Vendi: Liqeni i Tiranës

Ora: 09.00 – 12.30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies