ESHTE GJANICA

Në kuadër të “Ditës së Tokës”, “Reja”, në bashkëpunim me Aktivizmin Qytetar – OSFA dhe gazetaren Xhentiana Muskaj, sjellin ekspozitën-debat “Është Gjanica”. Nëpërmjet fotografive do të diskutohet se çfarë ka ndodhur me lumin e Gjanicës  dhe gjithashtu me ambjentalistë rreth fenomenit të ndotjes dhe mënyrave që mund të ndikojnë për përmirësimin e komunitetit tonë.

Date: 21 Prill

Vendi: Reja, para Galerisë Kombëtare

Ora: 19.00 – 20.30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies