JOGA NË PARK

Rikthehet këtë të premte “JOGA NE PARK”  në Parkun e Madh të Liqenit Artificial. Instruktor Dorian Meta. Ushtrimet do të drejtohen nga instructor, Dorian Meta. Tek Parku  i ri Multisportivë me Joga, do të gjeni  paqe në natyrë, meditim e shlodhje dhe  jetesë të  shëndetshme! 

Date:    21 prill 

Vendi: Fushat Multisportive, Parku i Madh Kodrat e Liqenit
           

Ora:  19.00 – 20.00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies