CrossFit në Parkun e Madh të Tiranës

Agjencia e Parqeve dhe Reakreacionit të Tiranës me mbështjetjen e Bashkisë, organizojnë aktivitetin e CrossFit, të dielën, 26 Nëntor, nga ora 11.00-13.00. Jeni të gjithë të mirëpritur!

Data: 26Nëntor  2017

Ora: 11.00 - 13.00

Vendi: Fushat Multisportive, Parku i Madh

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies