Shfaqja 100 fustanet në Teatrin e Metropolit

Shfaqja " 100 Fustanet" me regji nga Jonida Beqo dhe një kast të talentuar aktorësh ka në qëndër bullizmin. Një problematikë sfiduese dhe shqetësuese në shkolla. Adoleshentët dhe të rinjtë do ta shijojnë të plotë eksperiencën e ardhjes në teatër, " 100 Fustanet". Është një shfaqje që komunikon me emocionet , botëkuptimin dhe shqetësimet e adoleshenteve dhe të rinjve. Këshillohet dhe për prindërit.

Data: 1 Qershor

Ora:14:00 pm

Vendi: Teatri i Metropolit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies