Liqeni i Mjellmave në Pallatin e Kongreseve

  Liqeni i Mjellmave është një ndër shfaqjet më të famshme të baletit, e kompozuar nga Pyotr Ilyich Tchaikovsky. Trupa e baletit të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit do ta sjellin këtë shfaqje në skenën e madhe në Pallatin e Kongreseve, në datat 14, 15, 16 Prill, ora 19:00.

Data: 14, 15, 16

Ora: 19:00

Vendi: Pallati i Kongreseve

 

Biletat i gjeni:www.myticket.al