Dita Ndërkombëtare e Vallëzimit te Parku Rinia

Maratonë Vallëzimi në Park -15 orë vallëzim mbi një skenë ku çdokush mund të ndihet artist. Të gjitha zhanret e muzikës nga popullore, klasike dhe ritmet më moderne ftojnë qytetarët e Tiranës të bëhen pjesë e këtij aktiviteti.

Data: 29 Prill 2017

Ora: 9 am

Vendi: Parku Rinia, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies