Aktivitete për Ditën e Tokës në Tiranë

Dita e Tokës festohet në të gjithë botën më 22 Prill. Kjo ditë është vendosur në vitin 1970, kur 20 milionë amerikanë morën pjesë në demonstratën mjedisore, që u quajt “Dita e Tokës”. Ajo festohet në më tepër se 192 vende me festivale, gara dhe aktivitete mjedisore. Më tepër se 1 miliard njerëz marrin pjesë në fushatat për Ditën e Tokës, çdo vit.

Aktivitete pranë Liqenit Artificial të Tiranës.

  1. Aksion Pastrimi.
    Mbjellje fidanesh në Park.
    3. Vizatime të ndryshme me tematikë TOKEN (Jetesa e Gjelbër, Mbrojtja e Mjedisit, Riciklimi etj) dhe krijime nga nxënësit me materiale të ripërdorura.
    4. Mesazhe sensibilizuese për fëmijët dhe të rinjtë
    5. Minikonkurs me piktura ndërmjet nxënësve  me tematiken e ditës, lojëra dhe piknik.

Data: 22 Prill 2017

Ora: 10 am-12 pm

Vendi: Liqeni Artificial i  Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies