Albania Enduro Series 2017, Raundi IV

Albania Enduro Series është një trofe çiklistik i përbërë nga pesë gara të tipit Mountain Bike Enduro. Ky trofe organizohet nga Bike Club Albania me suportin e Pilot.al. Pjesëmarrja në AES është e hapur për çiklistë amatorë dhe profesionistë të moshës mbi 15 vjec. Në AES mund të merret pjesë me çdo lloj biçiklete, me kusht që të jetë e pedaluar vetëm nga fuqia fizike e çiklistit. Edicioni IV do të zhvillohet në 3 Shtator 2017.  Për më shumë info dhe regjistrime: www.albaniaenduroseries.org

Data: 3 Shtator 2017

Ora: 07:00-16:00 

Vendi: Qyteti Studenti

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies