Albania Enduro Series 2017, Raundi II

Albania Enduro Series është një trofe çiklistik i përbërë nga pesë gara të tipit Mountain Bike Enduro. Ky trofe organizohet nga Bike Club Albania me suportin e Pilot.al. Pjesëmarrja në AES është e hapur për çiklistë amatorë dhe profesionistë të moshës mbi 15 vjec. Në AES mund të merret pjesë me çdo lloj biçiklete, me kusht që të jetë e pedaluar vetëm nga fuqia fizike e çiklistit.

Për më shumë info dhe regjistrime: www.albaniaenduroseries.org

Data: 9 Prill 2017

Ora: 08:30-16:00 

Vendi: Statcioni i Teleferikut të Dajtit, Tiranë