Latin Night te Reja në Tiranë

Si çdo të martë, tashmë është kthyer në traditë te Reja, festa e muzikës dhe kërcimeve latine.Të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë kërcimet latine janë të mirëpritur t’i bashkohen festës në orëb 7 pm, këtë të Martë, 4 Prill, te Reja. Ky event organizohet në bashkëpunim me Via Latina”, “Zumba Fitness NS” dhe DJ Moss.

Data: 04 Prill 2017

Ora: 7 pm-10 pm

Vendi: Reja, Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies