Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr artistë të huaj. Është një qytet energjitik me një popullsi rinore. Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke krijuar atmosfera fantastike.

Koncert per Vitin e Ri te Sheshi Nene Tereza

31.12.2016
Sheshi Nene Tereza

Koncert Bamiresie nga Spitali Amerikan

27.01.2017
Sheshi Nene Tereza

Festivali i Tingujve të Kitarës në Tiranë

16.02.2017 - 18.02.2017
Qendra e Qytetit

Koncert nga Olen Cesari dhe Inva Mula në Pallatin e Kongreseve

19.04.2017 - 20.04.2017
Sheshi Nene Tereza

FirstWave Festival

02.06.2017 - 04.06.2017
Parku i Liqenit

Koncert me Muzikë Dhome "Albanian Brass"

02.07.2017
Qendra e Qytetit

Festivali Ndërkombëtar i Bandave Frymore 2017

07.07.2017 - 09.07.2017
Qendra e Qytetit

Latin Night & Tango Show

06.09.2017
Sheshi Nene Tereza

Solomun në Tiranë

08.09.2017
Qendra e Qytetit

Finalja e madhe e Youth Trail

16.09.2017
Pazari i Ri

Gipsy Swing & Klezmer Party

21.09.2017
Qendra e Qytetit

Joss Stone vjen në Tiranë

26.10.2017
Qendra e Qytetit

Koncerti i parë elektronik në Shqipëri

29.11.2017
Qendra e Qytetit

Chakana night tek Più 39 Food & Club

16.02.2018
Qendra e Qytetit

'Voyager' te Pepper Pizza Tirana

10.02.2018
Qendra e Qytetit

Etheral Music tek Più 39 Food & Club

17.02.2018
Qendra e Qytetit

Music Night tek Più 39 Food & Club Tirana

08.02.2018
Qendra e Qytetit

Music Night tek Più 39 Food & Club Tirana

15.02.2018
Qendra e Qytetit

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat