Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Edicioni i 9-të i Infocom World Albania

24.04.2018
Qendra e Qytetit

Konferenca e Parë e Ballkanit Perëndimor në Tiranë

03.10.2018 - 04.10.2018
Sheshi Nene Tereza

RetroPublik

24.04.2019
Qendra e Qytetit

Feja ne Shoqeri Modeli Shqiptar

06.05.2019 - 12.05.2019
Tirane

AllWeb Albania 2019

17.10.2019
Qendra e Qytetit

Tirana Tech Open 2019

25.09.2019 - 27.09.2019
Tirane

Techstars Startup Weekend Women Tirana

27.09.2019 - 29.09.2019
Tirane

Women in Tech

21.10.2019
Qendra e Qytetit

Konferencë - Emigracioni politik shqiptar

19.02.2020
Sheshi Skënderbej

Samiti Digital

02.04.2020 - 03.04.2020
Tirane

Diskutim me profesor Marco Baldassari

22.11.2020
Sheshi Nene Tereza

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies