Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Anibar on tour në Tiranë

08.08.2017
Qendra e Qytetit

Festivali i Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri

24.10.2017 - 28.10.2017
Pazari i Ri

Një histori e fëmijëve dhe filmit

12.12.2017
Qendra e Qytetit

Netët e Kinemasë Italiane në Tiranë

02.07.2018 - 31.07.2018
Qendra e Qytetit

Programi DokuLab

13.07.2018
Qendra e Qytetit

Filmat Shqipëtarë të viteve 90

24.07.2018
Qendra e Qytetit

DokuFest në Tiranë

28.07.2018
Amfiteatri i Tiranës

Europa e Qytetareve

21.05.2019
Tirane

Simfonia 57 tek Sheshi Skënderbej

20.06.2019
Qendra e Qytetit

Kinemaja Verore

24.07.2019 - 29.07.2019
Pazari i Ri

"Streha mes Reve"

24.07.2019
Tirane

DokuFest në Tiranë

26.07.2019
Parku i Liqenit

Kontesha e Hong Kong-ut

05.08.2019
Reja Al

Kinemaja Verore

07.08.2019 - 29.08.2019
Pazari i Ri

Edicioni i 17 i Tirana International Film Festival

23.09.2019 - 29.09.2019
Qendra e Qytetit

Premiera e filmit 'Une Leonardo' ne COD

16.11.2019 - 17.11.2019
Tirane

Nata e kinemasë - Fëmijët e Diktaturës

19.02.2020
Sheshi Nene Tereza

Netet e Kinemasë Italiane në Tiranë

13.07.2020 - 17.08.2020
Reja Al

Kinema Verore ne Tirane

01.08.2021 - 31.08.2021
Parku i Liqenit

Pas dimrit

27.03.2023 - 30.03.2023
Tirane

Talk Art

30.03.2023
Tirane

La Pazza Gioia

30.08.2023
Parku i Liqenit

Citizen Europe

21.05.2019
Tirane

Hannah Arendt-film gjerman

12.12.2019
Tirane

Tre

30.01.2020
Tirane

Ëndrra e Madhe

20.02.2020
Tirane

Rruga Bornholm

09.11.2019
Tirane

Amelie vrapon- film gjerman

26.10.2019
Tirane

Korridoreve

15.10.2019
Tirane

Unë dhe Kaminski (film)

11.04.2019
Tirane

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies