Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr artistë të huaj. Është një qytet energjitik me një popullsi rinore. Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke krijuar atmosfera fantastike.

Farka Enduro dhe Vespa Show Fest

30.09.2017
Jashte Tirane

Kick box në park

04.10.2017
Parku i Liqenit

Golf në Park

13.10.2017
Parku i Liqenit

Qitje me hark në Parkun e Madh

17.11.2017
Parku i Liqenit

Downhill - Raundi IV dhe V

09.12.2017
Mali Dajtit

Kampionati 'Ndeshu Ndryshe'

08.02.2018 - 28.02.2018
Jashte Tirane

Edicioni i 14-të Rally Albania 2018

09.06.2018 - 16.06.2018
Jashte Tirane

Triathlon Tirana

10.06.2018
Jashte Tirane

Joga në Park

21.06.2018
Parku i Liqenit

Kampi Veror 'Sport Fest'

05.07.2018 - 14.07.2018
Parku i Liqenit

Yoga Fest 2018

22.06.2018 - 23.06.2018
Parku i Liqenit

Botërori i Solidaritetit

24.06.2018
Parku i Liqenit

Kangoo në Parkun e Tiranës

05.07.2018
Parku i Liqenit

Beach Volley në Tirana FanZone 2018

25.07.2018
Qendra e Qytetit

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat