Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Marta

21.12.2016 - 28.12.2016
Tirane

Komedia Mendohu Xhakomino në Teatrin e Metropolit

08.02.2017 - 19.02.2017
Qendra e Qytetit

Gjyshja ka ikur me cirkun në Teatrin e Metropolit

21.10.2017 - 29.10.2017
Qendra e Qytetit

“Zgjohu, vëlla arush”, në Teatrin e Metropolit

11.02.2017 - 26.02.2017
Qendra e Qytetit

Familja Tot vjen sërish në Teatrin Kombëtar

09.02.2017 - 12.02.2017
Qendra e Qytetit

Çfare pa kryesherbetorja, komedi ne teatrin Kujtim Spahivogli

11.02.2017 - 25.02.2017
Qendra e Qytetit

5 Djelmoshat, komedi në Teatrin Kombëtar të Tiranës

24.02.2017 - 26.02.2017
Qendra e Qytetit

Shfaqja Pasardhësi në Teatrin Kombëtar

28.02.2017
Qendra e Qytetit

Equus, shfaqja drithëruese në Teatrin Kombëtar

01.04.2017 - 02.03.2017
Qendra e Qytetit

Shfaqje per femije ne Teatrin e Metropolit

19.03.2017
Qendra e Qytetit

General & Playboy, shfaqje në Teatrin e Meteropolit, Tiranë

30.03.2017 - 02.04.2017
Qendra e Qytetit

39 Hapat, komedi në Teatrin e Metropolit

14.04.2017 - 04.05.2017
Qendra e Qytetit

Së Prapthi te Teatri Metropolit

30.09.2017 - 01.10.2017
Qendra e Qytetit

Lukrecia Borxhia në skenën e Teatrit Kombëtar

12.05.2017 - 14.05.2017
Qendra e Qytetit

Fundi i lojës tek Teatri Metropol

26.05.2017 - 28.05.2017
Qendra e Qytetit

1 Qershori në Teatrin Metropol

01.06.2017
Qendra e Qytetit

Suksesi “Equus” sërish në skenën e Teatrit Kombëtar

14.06.2017 - 18.06.2017
Qendra e Qytetit

Narçizi - Një pseudoperformancë nga Roland Saro

09.09.2017 - 17.09.2017
Qendra e Qytetit

Vdes siç vdes një vend

21.09.2017 - 24.09.2017
Qendra e Qytetit

Vdekja e një Mbretëreshe

19.09.2017 - 20.09.2017
Qendra e Qytetit

8 Femra

27.03.2019 - 27.03.2020
Tirane

Princesha Teuta

28.09.2017
Sheshi Nene Tereza

Eni në ndjekje të ëndrrave

13.01.2018 - 14.01.2018
Qendra e Qytetit

Premiera Misto tek Teatri Kombëtar

13.10.2017 - 15.10.2017
Qendra e Qytetit

'55 Hijet e Gay ' në Tiranë

18.10.2017
Qendra e Qytetit

Çifti i çuditshem

26.10.2017 - 29.10.2017
Qendra e Qytetit

MetroFest 2 në Teatrin e Metropolit

03.10.2018 - 14.10.2018
Qendra e Qytetit

Hënat e Fundme

01.11.2017 - 03.11.2017
Qendra e Qytetit

Tramvaji Dëshirë

04.11.2017 - 05.11.2017
Qendra e Qytetit

Shumë zhurmë për asgjë

09.11.2017 - 12.11.2017
Qendra e Qytetit

Mashtrimi

17.11.2017 - 19.11.2017
Qendra e Qytetit

Hekuba

16.11.2017
Qendra e Qytetit

Nëna dhe fëmija

18.11.2017 - 26.11.2017
Qendra e Qytetit

Nata e Dymbëdhjetë tek Teatri Metropol

18.01.2018 - 04.02.2018
Qendra e Qytetit

Dama me Kamelie në Teatrin Kombëtar

08.12.2017 - 17.12.2017
Qendra e Qytetit

Babai’ shfaqje në Teatrin Kombëtar

20.12.2017 - 24.12.2017
Qendra e Qytetit

‘Çfarë do bëhem kur të rritem’ nga Gent Hazizi

27.12.2017 - 30.12.2017
Qendra e Qytetit

‘Boeing Boeing’ komedi në Teatrin Eksperimental

04.02.2020 - 07.02.2020
Qendra e Qytetit

Metropoli Dhuron

18.01.2018 - 04.02.2018
Qendra e Qytetit

Medea në Teatrin Eksperimental

27.09.2018
Qendra e Qytetit

‘Shirli Valentina’ tek ArTurbina

07.12.2019 - 08.12.2019
Qendra e Qytetit

Maktbethi në Teatrin Kombëtar

09.03.2018 - 11.03.2018
Qendra e Qytetit

'Gishti' tek Teatri Eksperimental

28.02.2018 - 04.03.2018
Qendra e Qytetit

'Semi gjeti një këpucë' në Teatrin e Kukullave

03.03.2018 - 04.03.2018
Qendra e Qytetit

Komedia 'Darka e Lamtumirës' tek Teatri Eksperimental

07.03.2018 - 25.03.2018
Qendra e Qytetit

'Fëmija që shpëtoi Botën' tek Teatri Eksperimental

26.05.2018 - 02.06.2018
Qendra e Qytetit

'Qiell i Heshtur' tek Teatri Metropol

28.03.2018 - 08.04.2018
Qendra e Qytetit

Festivali i Teatrove TK-Rin Art 2018

26.03.2018 - 31.03.2018
Qendra e Qytetit

'Miushet e shkathëta' tek Teatri Metropol

15.09.2018 - 16.09.2018
Qendra e Qytetit

'Kozmetika e Armikut' tek Teatri Metropol

12.04.2018 - 14.04.2018
Qendra e Qytetit

'Frankenshtain' tek Teatri Kombëtar

13.04.2018 - 15.04.2018
Qendra e Qytetit

'Nderi i Kombit' tek Teatri Eksperimental

18.04.2018 - 22.04.2018
Qendra e Qytetit

'Presidentët' tek Teatri Eksperimental

04.05.2018 - 06.05.2018
Qendra e Qytetit

'Rizgjimi Magjik' tek Teatri i Kukullave

11.05.2018
Qendra e Qytetit

'Vetëvrasësi' tek Teatri Kombëtar

24.05.2018 - 27.05.2018
Qendra e Qytetit

Festivali Ndërkombëtar i Teatrit të Kukullave

27.05.2018 - 01.06.2018
Qendra e Qytetit

'Komedia që shkon për dreq' tek Teatri Kombëtar

31.05.2018 - 03.06.2018
Qendra e Qytetit

'Rrno per me tregu' tek Teatri Eksperimental

08.06.2018 - 10.06.2018
Qendra e Qytetit

'Mbretëresha' tek Teatri Kombëtar

08.06.2018 - 09.06.2018
Qendra e Qytetit

'Qeni që nuk dinte të lehte' tek Teatri i Kukullave

23.06.2018 - 24.06.2018
Qendra e Qytetit

'A vdiq ai' tek Teatri Kombetar

30.06.2018 - 01.07.2018
Qendra e Qytetit

Motër e Vëlla - shfaqje teatrale për fëmijë

17.11.2018 - 24.11.2018
Qendra e Qytetit

TAG- Komedi tek ArTurbina

11.10.2018 - 14.10.2018
Tirane

Shfaqje teatrale 'Kaligula'

24.09.2018
Sheshi Nene Tereza

'Oskari dhe tezja Roze' shfaqje teatrale

18.10.2018 - 21.10.2018
Tirane

'Njëlloj si ti' - Shfaqje me kukulla

27.10.2018 - 23.12.2018
Qendra e Qytetit

'At Sergi' tek arTurbina

15.11.2018 - 18.11.2018
Tirane

Prapaskena e Fatit-Komedi Muzikore

08.11.2018 - 16.11.2018
Tirane

'Ditari i Ana Frank'-shfaqje teatrale

21.11.2018 - 24.11.2018
Tirane

'Jashtë derës'-shfaqje teatrale

17.11.2018 - 16.12.2018
Tirane

Komedi 'Këmbëzbathur në Park' te ArTurbina

17.01.2019 - 20.01.2019
Tirane

Kreditorët - shfaqje teatri tek ArTurbina

25.02.2019 - 27.12.2018
Tirane

Sherlok Holms dhe Langoi i Baskervillëve

17.01.2019 - 10.02.2019
Qendra e Qytetit

Mbretëresha e bukur e Linejnit

26.01.2019 - 17.02.2019
Qendra e Qytetit

Shfaqje teatrale ‘Mashtrimi’ në ArTurbina

01.02.2019 - 03.02.2019
Tirane

Dashurite e Virgjereshes Madalene

06.04.2019 - 07.04.2019
Sheshi Skënderbej

Salome ne Teatrin Kujtim Spahivogli

26.04.2019 - 28.04.2019
Qendra e Qytetit

Norm dhe Ahmed

05.04.2019 - 14.04.2019
Tirane

"Ditari i Ana Frank" shfaqje teatrale

19.04.2019 - 05.05.2019
Tirane

Engjëjt e Amerikës

18.12.2019 - 22.12.2019
Tirane

ART nga Yasmina Reza-Premierë ne Teatrin Metropol

16.06.2019 - 25.05.2019
Qendra e Qytetit

Atje ku mali takon hënën - Grace Lin

18.05.2019 - 16.06.2019
Tirane

Festivali Nderkombetar i Kukullave

25.05.2019 - 01.06.2019
Tirane

Atje ku mali takon hënën

08.06.2019 - 16.06.2019
Qendra e Qytetit

Komedia 'Tango' në Amfiteatrin e Tiranës

29.12.2019 - 30.12.2019
Amfiteatri i Tiranës

Zogu i Zi

10.07.2019 - 11.07.2019
Tirane

MetroFest 3

03.10.2019 - 27.10.2019
Qendra e Qytetit

Xhelatët -shfaqje teatrale në ArTurbina

17.10.2019 - 20.10.2019
Art Turbina

Pas vdekjesë - Një komedi nga Cajupi

07.11.2019 - 11.11.2019
Qendra e Qytetit

Ëndrra e një nate vere- shfaqje në Teatrin Metropol

19.12.2019 - 21.12.2019
Qendra e Qytetit

Libri i Paqes - shfaqje për fëmijë

24.11.2019 - 01.12.2019
Art Turbina

Grinçi vjedh Krishtlindjet

21.12.2019 - 22.12.2019
Tirane

Princesha mbi bizele

23.12.2019
Tirane

Kopshti me dallëndyshe

20.02.2020 - 23.02.2020
Art Turbina

Shfaqja teatrale - Këngëtarja tullace

28.12.2019 - 29.12.2019
Teatri Kombetar

Revizori – Një komedi satirike

09.01.2020 - 12.01.2020
Art Turbina

Letra

31.01.2020 - 09.02.2020
Tirane

HEDDA GABLER

06.02.2020 - 16.02.2020
Tirane

Torta e ditëlindjes

02.02.2020 - 28.02.2020
Tirane

Shtëpia e Embëlsirave

25.01.2020 - 26.01.2020
Tirane

Pikaloshja dhe Zigzagu

15.02.2020 - 23.02.2020
Tirane

Qullaci i hekurt

08.02.2020 - 09.02.2020
Tirane

NUK DËGJOJ-NUK SHIKOJ-NUK FLAS

17.02.2020 - 19.02.2020
Tirane

Ëndrra E Një Nate Vere - Uilliam Shekspir

21.02.2020 - 29.02.2020
Tirane

Miss Julie- Teater

29.02.2020 - 22.03.2020
Parku i Liqenit

Komedia Lojë dashurie

08.03.2020
Tirane

Tullumbaci i kuq

03.04.2020 - 03.05.2020
Tirane

Rrajët lëvizin

27.04.2020
Tirane

Monologje të Shekspirit në Teatrin Metropol

18.06.2020 - 06.08.2020
Tirane

Ata hyjnë pa trokitur

01.09.2020 - 10.09.2020
Qendra e Qytetit

Ferma e Kafshëve-premierë

10.07.2021
Amfiteatri i Tiranës

“Kombinat”-shfaqje teatrale

08.07.2021 - 16.07.2021
Qendra e Qytetit

Vdis duke qeshur-komedi ne Teatrin Kombetar

03.11.2021 - 07.11.2021
Art Turbina

Metrofest 5

04.11.2021 - 09.12.2021
Qendra e Qytetit

Coriolanus- kryevepra e Shekspirit në Teatrin Kombëtar

13.01.2022 - 16.12.2021
Qendra e Qytetit

A flasim për burrat?- komedi në ArTurbina

04.02.2022 - 06.02.2022
Tirane

Tre Dimra- premierë në Teatrin Metropol

24.03.2022 - 10.04.2022
Qendra e Qytetit

Edmond- komedi ne Teatrin Kombetar

31.03.2022 - 03.04.2022
Qendra e Qytetit

Pervjetori i ditelindjes-shfaqje ne ArTurbina

27.05.2022 - 29.05.2022
Art Turbina

Mbret Lir-shfaqje teatrale

30.09.2022 - 30.10.2022
Qendra e Qytetit

Vitaminat e Jetes- Teatri i Kukullave

02.10.2020 - 31.10.2020
Tirane

Ivanov-Shfaqje nga Anton Çehov nga Teatri Kombetar

01.10.2022 - 31.10.2022
Art Turbina

CAVALLERIA RUSTICANA – opera me një akt

30.09.2022 - 02.10.2022
Sheshi Skënderbej

Teater "Edmond"

01.12.2022 - 11.12.2022
Tirane

Festivali Teatror “HAPAT”

30.11.2022 - 13.12.2022
Tirane

Zhurma e Kohes, Teatri Metropol

08.12.2022 - 18.12.2022
Art Turbina

Jesus Christ Superstar

05.01.2023 - 06.01.2023
Tirane

SHTËPIAKË TË DËSHPËRUAR

06.02.2023 - 14.02.2023
Tirane

TËRËSISHT TË HUAJ

16.03.2023 - 19.03.2023
Tirane

TEATRI FANTAZI

18.03.2023 - 19.03.2023
Tirane

Gruaja e thyer

24.03.2023 - 27.03.2023
Teatri Kombetar

VALË nga Virginia Woolf

30.03.2023 - 01.04.2023
Tirane

Tirana Ritmi im

05.04.2023
Tirane

Projekti HANDKE

16.04.2023
Tirane

Orfeu zbret ne ferr

21.04.2023 - 23.04.2023
Tirane

Gadjo

28.04.2023 - 07.05.2023
Tirane

CERTIFIKATA MARTESORE

03.05.2023 - 07.05.2023
Tirane

ARTURO UI

10.05.2023
Art Turbina

Gjirafat s’vallëzojnë dot

18.05.2023 - 21.05.2023
Tirane

ËNDRRA IME, RINA

19.05.2023 - 21.05.2023
Tirane

Hansel dhe Gretel

17.10.2020
Sheshi Nene Tereza

Muzikantët e Bremenit

07.11.2020
Pazari i Ri

Ajo

09.11.2020
Reja Al

Boeing boeing

31.10.2020 - 01.11.2020
Sheshi Nene Tereza

Opera per Tri Grosh ne Teatrin Kombetar

03.02.2017 - 05.02.2017
Qendra e Qytetit

“Ditët Europiane të Trashëgimisë Kulturore”

26.09.2020 - 29.09.2020
Qendra e Qytetit

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies