Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Qeramika Atelie 23

12.07.2023
Tirane

Ekspozita personale Different e Arben Golemit te Galeria FAB

02.12.2016 - 10.12.2016
Sheshi Nene Tereza

Çmimi i 22-të Ndërkombëtar Onufri

15.12.2016 - 01.02.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita Një jetë me kanavacë e Karl Korab në Galeria Kalo

15.12.2016 - 15.02.2017
Sheshi Nene Tereza

Bienalja 2-të e Akuarelit Ndërkombëtar në Tiranë

12.03.2017 - 12.04.2017
Qendra e Qytetit

Kryeveprat e artit Italian të viteve 1900

16.01.2017 - 02.04.2017
Qendra e Qytetit

ESHTE GJANICA

21.04.2017
Qendra e Qytetit

Gjenerata A ekspozitë nga Julius Eb

26.04.2017 - 15.05.2017
Qendra e Qytetit

Bienalja e Mesdheut në Shqipëri

04.05.2017 - 28.05.2017
Rinia Park

Gumball 3000 rikthehet në Shqipëri

05.07.2017
Sheshi Nene Tereza

Eco Fashion Show 2017

28.05.2017
Qendra e Qytetit

Edicioni i tretë i DocuTIFF

10.05.2017 - 17.05.2017
Qendra e Qytetit

Nga Tirana në Prizren

19.05.2017
Parku i Liqenit

10 Netët e Kinemasë Italiane 2017

01.08.2017
Qendra e Qytetit

Shend e Verë

01.06.2017
Parku i Liqenit

Bota e fëmijëve në Galerinë Kombëtare e Arteve

23.06.2017 - 30.07.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita “Ngjyrat e fshehura të Resë”

08.07.2017 - 10.07.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita – Ana tjetër e Komunizmit shqiptar

17.08.2017 - 30.08.2017
Qendra e Qytetit

Hamendjet e një lapsi

01.09.2017 - 08.09.2017
Tirane

Grabitqari i Natyrës

31.08.2017 - 10.09.2017
Tirane

Vespa Parade te Pazari i Ri

23.09.2017
Pazari i Ri

Autobiografia Xhevdet Xhafa

14.09.2017 - 14.10.2017
Qendra e Qytetit

Fëmije erdhi Cirku

18.10.2017
Ali Demi

Në Vendin e Shqiponjave 2015 - 2017

13.10.2017 - 23.10.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita ‘Home and abroad’

23.10.2017 - 25.10.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita ‘Armë të mjeshtërve shqiptarë’

03.11.2017 - 13.11.2017
Sheshi Skënderbej

Ekspozita Ndërkombëtare Onufri, edicioni i 23-të

11.01.2018 - 30.01.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita Unë jam Shqiptar tek Muzeu Kombëtar

18.12.2017 - 18.01.2018
Qendra e Qytetit

'Lodz dhe Tirana’ ekspozitë te Reja

28.12.2017 - 29.12.2017
Qendra e Qytetit

Jakup Ferri – ekspozita op op

11.01.2018 - 03.02.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita ‘Moti i Madh' tek Muzeu Kombëtar

17.01.2018 - 30.01.2018
Qendra e Qytetit

Austro-Hungaria dhe Shqipëria në vitet 1916-1918

26.01.2018 - 27.01.2018
Qendra e Qytetit

‘Zhurma qetësie’ ekspozitë në DitArt

03.02.2018 - 15.02.2018
Tirane

Ekspozita RGB nga artisti Italian Stefano Romano

15.02.2018 - 16.03.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita 'Larg dhe Afër' tek galleria FAB

16.02.2018 - 26.02.2018
Qendra e Qytetit

Graffiti Expo/ Kaldea & Dingo B tek Qendra Kulutore Ditart

03.03.2018 - 10.03.2018
Qendra e Qytetit

'Ngjyra dhe Forma', ekspozitë tek Galeria kalo

01.03.2018 - 12.03.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozitë 'Familja Dashuria Arti'

15.04.2018 - 22.04.2018
Tirane

Ekspozita 'Shpërthim ngjyrash' tek Muzeu Kombëtar

25.04.2018 - 30.04.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita 'Rizbulojmë Parkun'

12.05.2018 - 13.05.2018
Jashte Tirane

Jehona përmes shekujve-Gjergj Kastrioti Skënderbeu

08.05.2018 - 11.05.2018
Qendra e Qytetit

‘Edi Hila-Piktori i Transformimit’

26.06.2018 - 29.07.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita 'Colorful People'

31.05.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita 'Krimi Mjedisor'

11.06.2018 - 17.06.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita '32 Gjashtë Dhjetë e Nëntë'

14.06.2018 - 07.07.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozitë dokumentare: Ish Sigurimi në Konispol

19.06.2018 - 22.06.2018
Parku i Liqenit

Shqipëria 1981 - 1991

06.07.2018 - 02.09.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozitë tek Turbina

06.07.2018 - 09.07.2018
Tirane

Ekspozite Performance

24.07.2018 - 29.07.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita "Sekreti" tek Reja

15.08.2018 - 16.08.2018
Reja Al

Ekspozitë nga Flaka Haliti në GKA Tirane

26.11.2018
Qendra e Qytetit

Dita e Shën Terezës në Tiranë

05.09.2018
Qendra e Qytetit

"Historia e Skënderbeut" në pikturë

15.09.2018 - 25.09.2018
Qendra e Qytetit

'FIDEM' Ekspozitë personale nga Greg Rama

13.09.2018 - 30.09.2018
Blloku

Ekspozita Myrtis, ballë për ballë me të shkuarën

14.09.2018 - 06.10.2018
Qendra e Qytetit

SEAD KAZANXHIU 'FOLETË' Installacion

26.11.2018
Sheshi Skënderbej

Ekspozitë e rrallë e ‘Carta Nautica Uno’ në COD

09.01.2019 - 17.01.2019
Qendra e Qytetit

Fshati Primitiv Ndriçohet nga Meteorë-Ekspozitë nga Maks Velo

17.01.2019 - 30.01.2019
Sheshi Nene Tereza

Ekspozita "Vajzat e Fuqishme të Ballkanit"

11.02.2019 - 28.02.2019
Tirane

The Donald- ekspozitë nga Avni Delvina

17.02.2019 - 23.02.2019
Qendra e Qytetit

Toka e fëmijëve -ekspozitë

11.04.2019 - 17.04.2019
Tirane

Panairi i Tokës

19.04.2019
Qendra e Qytetit

Dita e Tokes- ekspozite

22.04.2019
Qendra e Qytetit

Festivali i Pijeve dhe te Ushqimeve

10.05.2019 - 12.04.2019
Tirane

Espozite personale Xhoxho

16.05.2019 - 23.05.2019
Sheshi Skënderbej

Artizanët kreativ në Pazar

01.06.2019 - 02.06.2019
Pazari i Ri

Ekspozita retrospektive e Kolë Idromenos

27.06.2019 - 31.07.2019
Qendra e Qytetit

"Leonardo – Opera Omnia"

22.07.2019 - 10.08.2019
Qendra e Qytetit

Ekspozita “Duke pikturuar filmin”

18.07.2019 - 31.08.2019
Tirane

Ekspozitë personale e Adrian Pacit

20.09.2019 - 01.12.2019
Qendra e Qytetit

Ekspozita ‘Western Promises’ në COD

19.09.2019 - 31.10.2019
Tirane

Ekspozite e Martin Stommel-Lust and Expectation

21.10.2019 - 15.11.2019
Tirane

Ekspozite ‘Miss Edith Durham” ne Muzeun Historik Kombetar

20.11.2019 - 30.11.2019
Qendra e Qytetit

Kuçedra - ekspozitë me fotografi

11.01.2020 - 31.01.2020
Tirane

Luksi i një stili italian

10.12.2019 - 20.12.2019
Qendra e Qytetit

Ekzpozita EUnderground

17.12.2019 - 21.12.2019
Tirane

Ekspozita kolektive - IN paper and plex

19.12.2019 - 07.01.2020
Tirane

Ekspozita personale – Pezull

06.01.2020 - 16.01.2020
Tirane

Ergys Zhabjaku - FISH TANK

23.01.2020 - 07.03.2020
Tirane

Ekspozita – Jetët e të tjerëve

22.01.2020 - 04.02.2020
Tirane

84 vjet Kadare

28.01.2020
Tirane

Liria përmes Artit

27.01.2020 - 31.01.2020
Tirane

Hortus Conclusus - Orion Shima

10.02.2020 - 20.02.2020
Tirane

Flashback

12.02.2020 - 25.02.2020
Tirane

Një pasdite në muze

13.02.2020
Tirane

Shqipëria në vitin 1996 kundrejt vitit 2018

20.02.2020 - 23.02.2020
Tirane

Festivali mbarëkombëtar i Akuarelit, Tirane

17.06.2020 - 26.06.2020
Qendra e Qytetit

Ekspozita kushtuar figurës së Ismail Qemal Vlorës

29.08.2020 - 24.09.2020
Qendra e Qytetit

40 Vjet Histori në Vendin e Shqiponjave-Michel Setboun

04.12.2020 - 20.02.2021
Qendra e Qytetit

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit 2021 në Tirane-IV

13.03.2021 - 24.03.2021
Qendra e Qytetit

'Projekti' ekspozitë nga Shpëtim Kërçova

04.02.2021 - 20.03.2021
Qendra e Qytetit

Ditët e Kujtesës-Ekspozitë e hapur në Sheshin Skënderbej

19.02.2021 - 26.02.2021
Sheshi Skënderbej

Arkiv i hapur-ekspozitë në Galerinë Kombëtare të Arteve

10.11.2020 - 31.03.2021
Qendra e Qytetit

Kahe 3- ekspozitë te Galeria FAB

16.03.2021 - 31.03.2021
Tirane

Ekspozitë nga Ardian Isufi te Galeria 70

25.03.2021 - 09.05.2021
Qendra e Qytetit

Najada Hamza- ekspozitë personale në Galerinë FAB

04.04.2021 - 05.05.2021
Sheshi Nene Tereza

Ekspozitë fotografie "TRANZICIONI"

31.05.2021 - 15.06.2021
Qendra e Qytetit

Njëmijë lejlek-ekspozitë te Galeria FAB

01.07.2021 - 01.10.2020
Tirane

'What I Saw'- ekspozite Fadil Berisha & Ina Dajci

10.07.2021 - 31.07.2021
Qendra e Qytetit

999 Portrete Shqiptare

13.07.2021 - 21.07.2021
Tirane

Tirana Photo Festival 2023

09.09.2023 - 17.08.2023
Parku i Liqenit

Ekspozita "Killing Time" nga Adrian Çene

14.07.2021 - 31.08.2021
Qendra e Qytetit

'Kaloi një grua' ekspozitë nga Gazmend Leka

22.10.2021 - 12.11.2021
Qendra e Qytetit

MURI-ekspozite grup te Galeria e Artit Tirane

17.12.2021 - 21.12.2021
Rruga Kavajës

Oh West Canada-ekspozite ne COD Center

15.12.2021 - 20.12.2021
Tirane

‘Në Kërkim të Artit’ ekspozitë nga Helidon Gjergji

28.01.2022 - 05.03.2022
Qendra e Qytetit

“Prekje” ekspozitë nga Linda Guri

04.02.2022 - 28.02.2022
Tirane

Ekspozitë fotografike “Udhëtim në Japoni”

10.02.2022 - 22.02.2022
Rruga Kavajës

Euro Humor- ekspozitë karikaturash

24.02.2022 - 24.03.2022
Qendra e Qytetit

Bzaj me Diellin

06.07.2022 - 17.07.2022
Tirane

Skulpturat Urbane

14.07.2022
Tirane

Bienalja e dyte nderkombetare e Karikatures

01.12.2022 - 04.12.2022
Tirane

Rreshtim argjendi

30.03.2023 - 15.05.2023
Tirane

Agmia

10.03.2023 - 10.04.2023
Tirane

Energjia e saj

07.04.2023 - 10.04.2023
Tirane

Simfonia e Talljes

20.04.2023
Tirane

Ekspozita e pikturave 3D

26.04.2023 - 28.04.2023
Sheshi Skënderbej

Patrioti

15.04.2023 - 23.04.2023
Tirane

Flasim permes fotove

25.04.2023
Tirane

Ekspozitë

04.05.2023
Sheshi Nene Tereza

Panorama e Modës – Vala e Re Italiane

08.05.2023 - 02.06.2023
Tirane

Pasqyrë e pasme

30.05.2023
Tirane

Jeruzalemi nuk është thjesht një qytet

10.06.2023 - 17.05.2023
Tirane

E ardhmja është prezent

01.06.2023 - 22.06.2023
Tirane

FËMIJËT E LUFTËS

05.06.2023 - 15.06.2023
Tirane

Ekspozite me punime olimpike

12.06.2023 - 23.06.2023
Tirane

8h, 59m, 27s

14.06.2023
Tirane

Ekspozita "Unbroken Ukraine"

15.06.2023 - 29.06.2023
Tirane

Soft Sculptures

06.07.2023 - 04.09.2023
Qendra e Qytetit

HALAL EXPO ALBANIA 2020

17.10.2020 - 19.10.2020
Sheshi Nene Tereza

Side by side

21.10.2020 - 16.11.2020
Qendra e Qytetit

Coloring

19.11.2020 - 13.12.2020
Qendra e Qytetit

The Bubble

10.11.2020 - 12.11.2020
Sheshi Nene Tereza

Pertej rrenojave

24.11.2020
Reja Al

Ne artet figurative

21.12.2020
Rruga Kavajës

Lule të bukura ka Tirona

17.11.2020
Tirane

Nëntor 23

03.11.2020 - 10.11.2020
Sheshi Skënderbej

Edicioni i 3-te Agrotech Expo 2020

19.11.2020 - 20.11.2020
Autostrada Tirane -Durres

Klik Ekspo Group

21.11.2020 - 24.11.2020
Sheshi Nene Tereza

Verba Volant,Scripta Manent

22.10.2020 - 31.10.2020
Qendra e Qytetit

Pazari i Ri në dy kohë

19.10.2020
Pazari i Ri

EDICIONI I 4-RT "ENERGY EXPO & FORUM 2020"

08.10.2020 - 09.10.2020
Autostrada Tirane -Durres

Pushteti i ndjenjave

22.10.2020 - 04.11.2020
Rruga Kavajës

Ekspozita Flas Shqip e artistit shqiptar Roland Tasho

12.11.2016 - 20.11.2016
Qendra e Qytetit

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies