Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Opera La Traviata ne TKOB, ne Tirane

17.12.2016 - 20.12.2016
Qendra e Qytetit

Opera Flauti Magjik

15.05.2017 - 17.05.2017
Sheshi Nene Tereza

OPERA HISTORI

26.05.2017
Qendra e Qytetit

Koncert Tinguj nën Yje

16.06.2017 - 20.06.2017
Qendra e Qytetit

Opera në Jeans tek Sheshi Skëndërbej

12.07.2017 - 14.07.2017
Qendra e Qytetit

Peshkatarët e Perlave

22.09.2017 - 25.09.2017
Qendra e Qytetit

Një Requiem Gjerman i Brahms

30.09.2017
Qendra e Qytetit

Koncerti Un air de Paris ne Tiranë

19.10.2017
Sheshi Nene Tereza

OPERA SOUL në Muzeun Historik Kombëtar

25.06.2018
Qendra e Qytetit

Opera 'Skenderbeu' në sheshin Skenderbej

28.11.2017
Qendra e Qytetit

Opera ‘Carmen’ tek Pallati i Kongreseve

30.01.2018 - 03.02.2018
Sheshi Nene Tereza

Opereta 'Lakuriqi i natës' tek Pallati i Kongreseve

31.03.2018 - 03.04.2018
Qendra e Qytetit

Opera "Katër i Radës" - Fundosja e Anijes

10.09.2018
Amfiteatri i Tiranës

Anne & Zef Opera

05.12.2018 - 10.12.2018
Tirane

Crescendo Musicale në ArTurbina

03.02.2019 - 21.02.2019
Blloku

Opera 'La Boheme' në Pallatin e Kongreseve

16.03.2019 - 19.03.2019
Tirane

“Il Trovatore” Opera

08.05.2019 - 11.05.2019
Tirane

La Boheme- Giacomo Pucini

13.03.2020 - 16.03.2020
Sheshi Nene Tereza

La Boheme-Teatri i Operas dhe Baletit

14.12.2021 - 17.12.2021
Qendra e Qytetit

Klasiket ne Opera

14.01.2023
Tirane

Një natë ëndrrash

21.01.2023
Tirane

TKOBAP SJELL OPERETEN "KARNAVALET E KORÇËS"

25.02.2023 - 28.02.2023
Tirane

Muzg

12.03.2023 - 14.03.2023
Tirane

Carmina Burana

04.04.2023 - 04.03.2023
Tirane

La Traviata/ Opera për fëmijë dhe familje

14.04.2023 - 15.04.2023
Tirane

Samsoni dhe Delila

24.04.2023 - 28.04.2023
Tirane

Mjeshtri

04.05.2023
Sheshi Skënderbej

Skënderbeu

09.05.2023
Sheshi Skënderbej

Flauti Magjik

26.05.2023 - 28.05.2023
Tirane

Don't cry for me Argentina

10.06.2023
Teatri Kombetar

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies