Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Muzikë elektronike tek Pepper Pizza Tirana

31.03.2020 - 31.03.2021
Blloku

Garden tek Pepper Pizza Tirana

12.12.2019 - 12.12.2020
Blloku

Hot Club Tirana

04.07.2018
Blloku

"Las Migas" Flamenco koncert në Tiranë

28.07.2018 - 29.07.2018
Blloku

'FIDEM' Ekspozitë personale nga Greg Rama

13.09.2018 - 30.09.2018
Blloku

Muzikë akustike te Prohibition Bar

23.02.2019 - 23.01.2019
Blloku

Crescendo Musicale në ArTurbina

03.02.2019 - 21.02.2019
Blloku

MILONGA Tango and Wine

31.10.2019
Blloku

Tirana Taste Evente, shfaqje gatimi ne Vilen 31

21.11.2016 - 24.11.2016
Blloku

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies