Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Festival Latin te Reja ne diten e Rinise

08.12.2016
Qendra e Qytetit

Opera La Traviata ne TKOB, ne Tirane

17.12.2016 - 20.12.2016
Qendra e Qytetit

Çmimi i 22-të Ndërkombëtar Onufri

15.12.2016 - 01.02.2017
Qendra e Qytetit

TKOBAP sjell baletin Arrëthyesi

28.12.2016 - 29.12.2016
Qendra e Qytetit

Festë Indiane te Reja

30.12.2016
Qendra e Qytetit

Bienalja 2-të e Akuarelit Ndërkombëtar në Tiranë

12.03.2017 - 12.04.2017
Qendra e Qytetit

Kryeveprat e artit Italian të viteve 1900

16.01.2017 - 02.04.2017
Qendra e Qytetit

Komedia Mendohu Xhakomino në Teatrin e Metropolit

08.02.2017 - 19.02.2017
Qendra e Qytetit

Gjyshja ka ikur me cirkun në Teatrin e Metropolit

21.10.2017 - 29.10.2017
Qendra e Qytetit

“Zgjohu, vëlla arush”, në Teatrin e Metropolit

11.02.2017 - 26.02.2017
Qendra e Qytetit

Familja Tot vjen sërish në Teatrin Kombëtar

09.02.2017 - 12.02.2017
Qendra e Qytetit

Çfare pa kryesherbetorja, komedi ne teatrin Kujtim Spahivogli

11.02.2017 - 25.02.2017
Qendra e Qytetit

Festivali i Tingujve të Kitarës në Tiranë

16.02.2017 - 18.02.2017
Qendra e Qytetit

5 Djelmoshat, komedi në Teatrin Kombëtar të Tiranës

24.02.2017 - 26.02.2017
Qendra e Qytetit

Cup Song Albania në Tiranë

25.03.2017
Qendra e Qytetit

Ecje në Bovillë

26.02.2017
Qendra e Qytetit

Shfaqja Pasardhësi në Teatrin Kombëtar

28.02.2017
Qendra e Qytetit

Një Vit Në Një Orë, shfaqja e cirkut në Cirkun Kombëtar

01.03.2017 - 31.03.2017
Qendra e Qytetit

Equus, shfaqja drithëruese në Teatrin Kombëtar

01.04.2017 - 02.03.2017
Qendra e Qytetit

Dita e Verës në Tiranë

14.03.2018
Qendra e Qytetit

Shfaqje per femije ne Teatrin e Metropolit

19.03.2017
Qendra e Qytetit

General & Playboy, shfaqje në Teatrin e Meteropolit, Tiranë

30.03.2017 - 02.04.2017
Qendra e Qytetit

Latin Night te Reja në Tiranë

04.04.2017
Qendra e Qytetit

Festë e madhe te Pazari i Ri

08.04.2017
Qendra e Qytetit

39 Hapat, komedi në Teatrin e Metropolit

14.04.2017 - 04.05.2017
Qendra e Qytetit

ESHTE GJANICA

21.04.2017
Qendra e Qytetit

Gjenerata A ekspozitë nga Julius Eb

26.04.2017 - 15.05.2017
Qendra e Qytetit

Grand Gala de la Zarzuela në Tiranë

06.05.2017
Qendra e Qytetit

Eco Fashion Show 2017

28.05.2017
Qendra e Qytetit

Një vit nën Re

20.05.2017 - 27.05.2017
Qendra e Qytetit

Së Prapthi te Teatri Metropolit

30.09.2017 - 01.10.2017
Qendra e Qytetit

Lukrecia Borxhia në skenën e Teatrit Kombëtar

12.05.2017 - 14.05.2017
Qendra e Qytetit

Edicioni i tretë i DocuTIFF

10.05.2017 - 17.05.2017
Qendra e Qytetit

Baleti Lihnida

27.05.2017 - 01.06.2017
Qendra e Qytetit

10 Netët e Kinemasë Italiane 2017

01.08.2017
Qendra e Qytetit

OPERA HISTORI

26.05.2017
Qendra e Qytetit

Fundi i lojës tek Teatri Metropol

26.05.2017 - 28.05.2017
Qendra e Qytetit

1 Qershori në Teatrin Metropol

01.06.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita Tjetersim e Arben Golemit

02.06.2017 - 23.06.2017
Qendra e Qytetit

Dy kampe verore te Teatri Metropol

05.06.2017 - 16.06.2017
Qendra e Qytetit

Suksesi “Equus” sërish në skenën e Teatrit Kombëtar

14.06.2017 - 18.06.2017
Qendra e Qytetit

Koncert Tinguj nën Yje

16.06.2017 - 20.06.2017
Qendra e Qytetit

Bota e fëmijëve në Galerinë Kombëtare e Arteve

23.06.2017 - 30.07.2017
Qendra e Qytetit

Koncert me Muzikë Dhome "Albanian Brass"

02.07.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita “Ngjyrat e fshehura të Resë”

08.07.2017 - 10.07.2017
Qendra e Qytetit

Opera në Jeans tek Sheshi Skëndërbej

12.07.2017 - 14.07.2017
Qendra e Qytetit

Festivali Ndërkombëtar i Bandave Frymore 2017

07.07.2017 - 09.07.2017
Qendra e Qytetit

DokuFest në Tiranë

25.07.2017
Qendra e Qytetit

Anibar on tour në Tiranë

08.08.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita – Ana tjetër e Komunizmit shqiptar

17.08.2017 - 30.08.2017
Qendra e Qytetit

Narçizi - Një pseudoperformancë nga Roland Saro

09.09.2017 - 17.09.2017
Qendra e Qytetit

Solomun në Tiranë

08.09.2017
Qendra e Qytetit

Eja luaj në Parkun tënd

09.09.2017
Qendra e Qytetit

Peshkatarët e Perlave

22.09.2017 - 25.09.2017
Qendra e Qytetit

Autobiografia Xhevdet Xhafa

14.09.2017 - 14.10.2017
Qendra e Qytetit

Gipsy Swing & Klezmer Party

21.09.2017
Qendra e Qytetit

Vdes siç vdes një vend

21.09.2017 - 24.09.2017
Qendra e Qytetit

Vdekja e një Mbretëreshe

19.09.2017 - 20.09.2017
Qendra e Qytetit

Një Requiem Gjerman i Brahms

30.09.2017
Qendra e Qytetit

Eni në ndjekje të ëndrrave

13.01.2018 - 14.01.2018
Qendra e Qytetit

Tetori Gjerman 2017 në Tiranë

11.10.2017 - 22.11.2017
Qendra e Qytetit

Premiera Misto tek Teatri Kombëtar

13.10.2017 - 15.10.2017
Qendra e Qytetit

Pasdite me Dritëroin

13.10.2017
Qendra e Qytetit

Në Vendin e Shqiponjave 2015 - 2017

13.10.2017 - 23.10.2017
Qendra e Qytetit

'55 Hijet e Gay ' në Tiranë

18.10.2017
Qendra e Qytetit

Joss Stone vjen në Tiranë

26.10.2017
Qendra e Qytetit

Tirana Kercen - Albania Latin Dance Fest

07.11.2017 - 28.11.2017
Qendra e Qytetit

Çifti i çuditshem

26.10.2017 - 29.10.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita ‘Home and abroad’

23.10.2017 - 25.10.2017
Qendra e Qytetit

MetroFest 2 në Teatrin e Metropolit

03.10.2018 - 14.10.2018
Qendra e Qytetit

Panairi i 21-të i Librit Tirana 2018

14.11.2018 - 18.11.2018
Qendra e Qytetit

Koncerti i parë elektronik në Shqipëri

29.11.2017
Qendra e Qytetit

Dita Botërore e Qyteteve

31.10.2017
Qendra e Qytetit

Hënat e Fundme

01.11.2017 - 03.11.2017
Qendra e Qytetit

Tramvaji Dëshirë

04.11.2017 - 05.11.2017
Qendra e Qytetit

Miss Globe 2018 në Tiranë

21.10.2018
Qendra e Qytetit

Shumë zhurmë për asgjë

09.11.2017 - 12.11.2017
Qendra e Qytetit

Mashtrimi

17.11.2017 - 19.11.2017
Qendra e Qytetit

Klubi i leximit pranë Muzeut Historik Kombëtar

10.11.2017 - 02.03.2018
Qendra e Qytetit

Hekuba

16.11.2017
Qendra e Qytetit

Ju flet Tirana!

17.11.2017
Qendra e Qytetit

OPERA SOUL në Muzeun Historik Kombëtar

25.06.2018
Qendra e Qytetit

Nëna dhe fëmija

18.11.2017 - 26.11.2017
Qendra e Qytetit

Opera 'Skenderbeu' në sheshin Skenderbej

28.11.2017
Qendra e Qytetit

Nata e Dymbëdhjetë tek Teatri Metropol

18.01.2018 - 04.02.2018
Qendra e Qytetit

Dama me Kamelie në Teatrin Kombëtar

08.12.2017 - 17.12.2017
Qendra e Qytetit

Festivali i Trastave 2017

15.12.2017
Qendra e Qytetit

Një histori e fëmijëve dhe filmit

12.12.2017
Qendra e Qytetit

Ekspozita Ndërkombëtare Onufri, edicioni i 23-të

11.01.2018 - 30.01.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita Unë jam Shqiptar tek Muzeu Kombëtar

18.12.2017 - 18.01.2018
Qendra e Qytetit

‘Nga sytë e Kllounit’ shfaqje cirku

29.09.2018
Qendra e Qytetit

'Lodz dhe Tirana’ ekspozitë te Reja

28.12.2017 - 29.12.2017
Qendra e Qytetit

Babai’ shfaqje në Teatrin Kombëtar

20.12.2017 - 24.12.2017
Qendra e Qytetit

‘Çfarë do bëhem kur të rritem’ nga Gent Hazizi

27.12.2017 - 30.12.2017
Qendra e Qytetit

‘Boeing Boeing’ komedi në Teatrin Eksperimental

04.02.2020 - 07.02.2020
Qendra e Qytetit

Jakup Ferri – ekspozita op op

11.01.2018 - 03.02.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita ‘Moti i Madh' tek Muzeu Kombëtar

17.01.2018 - 30.01.2018
Qendra e Qytetit

Austro-Hungaria dhe Shqipëria në vitet 1916-1918

26.01.2018 - 27.01.2018
Qendra e Qytetit

Ende ka jetë-koncertë bamirësie

31.01.2018
Qendra e Qytetit

Metropoli Dhuron

18.01.2018 - 04.02.2018
Qendra e Qytetit

Trajnim ‘Marketingu Dixhital’

31.01.2018
Qendra e Qytetit

Medea në Teatrin Eksperimental

27.09.2018
Qendra e Qytetit

‘Shirli Valentina’ tek ArTurbina

07.12.2019 - 08.12.2019
Qendra e Qytetit

Takim Pune organizuar nga ABCCI

12.02.2018
Qendra e Qytetit

97 vjetori i Tiranes si kryeqytet

11.02.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita RGB nga artisti Italian Stefano Romano

15.02.2018 - 16.03.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita 'Larg dhe Afër' tek galleria FAB

16.02.2018 - 26.02.2018
Qendra e Qytetit

Olimpiada e Start up në Tiranë

14.04.2018
Qendra e Qytetit

Maktbethi në Teatrin Kombëtar

09.03.2018 - 11.03.2018
Qendra e Qytetit

'Gishti' tek Teatri Eksperimental

28.02.2018 - 04.03.2018
Qendra e Qytetit

'Semi gjeti një këpucë' në Teatrin e Kukullave

03.03.2018 - 04.03.2018
Qendra e Qytetit

Graffiti Expo/ Kaldea & Dingo B tek Qendra Kulutore Ditart

03.03.2018 - 10.03.2018
Qendra e Qytetit

'Ngjyra dhe Forma', ekspozitë tek Galeria kalo

01.03.2018 - 12.03.2018
Qendra e Qytetit

Komedia 'Darka e Lamtumirës' tek Teatri Eksperimental

07.03.2018 - 25.03.2018
Qendra e Qytetit

'Fëmija që shpëtoi Botën' tek Teatri Eksperimental

26.05.2018 - 02.06.2018
Qendra e Qytetit

'Qiell i Heshtur' tek Teatri Metropol

28.03.2018 - 08.04.2018
Qendra e Qytetit

Opereta 'Lakuriqi i natës' tek Pallati i Kongreseve

31.03.2018 - 03.04.2018
Qendra e Qytetit

Festivali i Teatrove TK-Rin Art 2018

26.03.2018 - 31.03.2018
Qendra e Qytetit

'Miushet e shkathëta' tek Teatri Metropol

15.09.2018 - 16.09.2018
Qendra e Qytetit

Festivali 'Ditë netët e librit'

16.05.2018 - 19.05.2018
Qendra e Qytetit

'Magjia e Zanave' në Cirkun Kombëtar

29.09.2018
Qendra e Qytetit

'Kozmetika e Armikut' tek Teatri Metropol

12.04.2018 - 14.04.2018
Qendra e Qytetit

'Frankenshtain' tek Teatri Kombëtar

13.04.2018 - 15.04.2018
Qendra e Qytetit

Andrra n'Tren III

30.04.2018 - 01.04.2018
Qendra e Qytetit

Edicioni i 9-të i Infocom World Albania

24.04.2018
Qendra e Qytetit

'Nderi i Kombit' tek Teatri Eksperimental

18.04.2018 - 22.04.2018
Qendra e Qytetit

Destinacioni Punë

01.05.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita 'Shpërthim ngjyrash' tek Muzeu Kombëtar

25.04.2018 - 30.04.2018
Qendra e Qytetit

Festivali 'Different Trains'

30.04.2018 - 07.05.2018
Qendra e Qytetit

'Presidentët' tek Teatri Eksperimental

04.05.2018 - 06.05.2018
Qendra e Qytetit

Edicioni i 2-të i The Cloud Festival

18.05.2018 - 27.05.2018
Qendra e Qytetit

Jehona përmes shekujve-Gjergj Kastrioti Skënderbeu

08.05.2018 - 11.05.2018
Qendra e Qytetit

Balkan Film Market 2018

03.10.2018 - 07.10.2018
Qendra e Qytetit

'Rizgjimi Magjik' tek Teatri i Kukullave

11.05.2018
Qendra e Qytetit

'Sangreal' tek Reja

16.05.2018
Qendra e Qytetit

Momenti Folk tek Reja

15.05.2018
Qendra e Qytetit

‘Edi Hila-Piktori i Transformimit’

26.06.2018 - 29.07.2018
Qendra e Qytetit

Eco Fashion Show 2018

25.05.2018
Qendra e Qytetit

'Vetëvrasësi' tek Teatri Kombëtar

24.05.2018 - 27.05.2018
Qendra e Qytetit

Festivali Ndërkombëtar i Teatrit të Kukullave

27.05.2018 - 01.06.2018
Qendra e Qytetit

Street Festival tek Piramida e Tiranës

25.05.2018
Qendra e Qytetit

Java e Arteve Skenike Spanjolle në Shqipëri

27.05.2018 - 02.06.2018
Qendra e Qytetit

Eja këndo me ne

29.05.2018
Qendra e Qytetit

'Komedia që shkon për dreq' tek Teatri Kombëtar

31.05.2018 - 03.06.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita 'Colorful People'

31.05.2018
Qendra e Qytetit

'Rrno per me tregu' tek Teatri Eksperimental

08.06.2018 - 10.06.2018
Qendra e Qytetit

'Mbretëresha' tek Teatri Kombëtar

08.06.2018 - 09.06.2018
Qendra e Qytetit

Miss Shqipëria 2018

11.06.2018
Qendra e Qytetit

Netët e Kinemasë Italiane në Tiranë

02.07.2018 - 31.07.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita 'Krimi Mjedisor'

11.06.2018 - 17.06.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita '32 Gjashtë Dhjetë e Nëntë'

14.06.2018 - 07.07.2018
Qendra e Qytetit

Festivali i Inovacionit në Tiranë

18.09.2018 - 20.09.2018
Qendra e Qytetit

Koncerti 'Lo Cortes No Quita Lo Gallardo'

19.06.2018
Qendra e Qytetit

'Qeni që nuk dinte të lehte' tek Teatri i Kukullave

23.06.2018 - 24.06.2018
Qendra e Qytetit

Eleni Foureira koncert në Tiranë

25.07.2018
Qendra e Qytetit

'A vdiq ai' tek Teatri Kombetar

30.06.2018 - 01.07.2018
Qendra e Qytetit

Kangoo Jumping-aktivitet sportiv ne Tirane

02.07.2018
Qendra e Qytetit

Shqipëria 1981 - 1991

06.07.2018 - 02.09.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozite Performance

24.07.2018 - 29.07.2018
Qendra e Qytetit

Programi DokuLab

13.07.2018
Qendra e Qytetit

Global Village

13.07.2018
Qendra e Qytetit

PriFest në Tiranë

26.07.2018
Qendra e Qytetit

Filmat Shqipëtarë të viteve 90

24.07.2018
Qendra e Qytetit

Beach Volley në Tirana FanZone 2018

25.07.2018
Qendra e Qytetit

Elita 5 në Tiranë

07.09.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozitë nga Flaka Haliti në GKA Tirane

26.11.2018
Qendra e Qytetit

Maratona e Tiranes 2018

07.10.2018
Qendra e Qytetit

Dita e Shën Terezës në Tiranë

05.09.2018
Qendra e Qytetit

Tirana Photo Festival 2018

01.11.2018 - 07.11.2018
Qendra e Qytetit

"Historia e Skënderbeut" në pikturë

15.09.2018 - 25.09.2018
Qendra e Qytetit

Motër e Vëlla - shfaqje teatrale për fëmijë

17.11.2018 - 24.11.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozita Myrtis, ballë për ballë me të shkuarën

14.09.2018 - 06.10.2018
Qendra e Qytetit

Event nga Shoqata Poloni-Shqipëri

20.09.2018
Qendra e Qytetit

Taw2018 - Shfaqja e "Konkurrencës"

20.09.2018
Qendra e Qytetit

MUZEU LËVIZËS në Tiranë

28.09.2018
Qendra e Qytetit

'Një pasdite në muze'

27.09.2018
Qendra e Qytetit

'Njëlloj si ti' - Shfaqje me kukulla

27.10.2018 - 23.12.2018
Qendra e Qytetit

'Buqetë Zhongleristike' shfaqje cirku

28.11.2018 - 29.11.2018
Qendra e Qytetit

Sherlok Holms dhe Langoi i Baskervillëve

17.01.2019 - 10.02.2019
Qendra e Qytetit

Kuju Light Festival Tirana

29.12.2018 - 30.12.2018
Qendra e Qytetit

Ekspozitë e rrallë e ‘Carta Nautica Uno’ në COD

09.01.2019 - 17.01.2019
Qendra e Qytetit

Share Tirana 2019

28.02.2019
Qendra e Qytetit

Mbretëresha e bukur e Linejnit

26.01.2019 - 17.02.2019
Qendra e Qytetit

Festa e Çokollatës në Tiranë

07.02.2019
Qendra e Qytetit

“Përrallë Mesdheu” në Metropol

08.02.2019 - 09.03.2019
Qendra e Qytetit

The Donald- ekspozitë nga Avni Delvina

17.02.2019 - 23.02.2019
Qendra e Qytetit

Festivali Ndërkombëtar i Gruas

08.03.2019 - 11.02.2019
Qendra e Qytetit

Festivali Ndërkombëtar Kulturor 'Fije Bari' në Tiranë

29.05.2019 - 31.05.2019
Qendra e Qytetit

Latin night te Reja

27.03.2019
Qendra e Qytetit

E shtuna e mbrëmjes Latine te Reja

06.04.2019
Qendra e Qytetit

Sa-Cha-Ba te Reja

20.04.2019
Qendra e Qytetit

Salome ne Teatrin Kujtim Spahivogli

26.04.2019 - 28.04.2019
Qendra e Qytetit

RetroPublik

24.04.2019
Qendra e Qytetit

"Drawings of a lifetime" ekspozitë nga Lekë Tasi

17.04.2019 - 28.04.2019
Qendra e Qytetit

Panairi i Tokës

19.04.2019
Qendra e Qytetit

Dita e Tokës te Reja

19.04.2019
Qendra e Qytetit

Dita e Tokes- ekspozite

22.04.2019
Qendra e Qytetit

Festivali i Resë

16.05.2019 - 30.05.2019
Qendra e Qytetit

Baleti La Sylphide

29.04.2022 - 29.04.2023
Qendra e Qytetit

Atje ku mali takon hënën

08.06.2019 - 16.06.2019
Qendra e Qytetit

Maratona e Tiranës 2019

13.10.2019
Qendra e Qytetit

Clio-këngë franceze koncert në Tiranë

21.06.2019
Qendra e Qytetit

Simfonia 57 tek Sheshi Skënderbej

20.06.2019
Qendra e Qytetit

Street Food te Pazari i Ri

21.06.2019
Qendra e Qytetit

Tregimi Zoologjik te Reja

26.06.2019 - 26.07.2019
Qendra e Qytetit

Ekspozita retrospektive e Kolë Idromenos

27.06.2019 - 31.07.2019
Qendra e Qytetit

"Leonardo – Opera Omnia"

22.07.2019 - 10.08.2019
Qendra e Qytetit

AllWeb Albania 2019

17.10.2019
Qendra e Qytetit

Ekspozitë personale e Adrian Pacit

20.09.2019 - 01.12.2019
Qendra e Qytetit

Edicioni i 17 i Tirana International Film Festival

23.09.2019 - 29.09.2019
Qendra e Qytetit

MetroFest 3

03.10.2019 - 27.10.2019
Qendra e Qytetit

Women in Tech

21.10.2019
Qendra e Qytetit

Tre Tenoret

03.10.2019
Qendra e Qytetit

Pas vdekjesë - Një komedi nga Cajupi

07.11.2019 - 11.11.2019
Qendra e Qytetit

Ëndrra e një nate vere- shfaqje në Teatrin Metropol

19.12.2019 - 21.12.2019
Qendra e Qytetit

Ekspozite ‘Miss Edith Durham” ne Muzeun Historik Kombetar

20.11.2019 - 30.11.2019
Qendra e Qytetit

Internet i sigurt ne shesh

22.11.2019
Qendra e Qytetit

Luksi i një stili italian

10.12.2019 - 20.12.2019
Qendra e Qytetit

Viti i Ri ne Shtëpinë Sudio Kadare

18.12.2019
Qendra e Qytetit

Koncert Instrumental Violine

24.12.2019
Qendra e Qytetit

Festivali mbarëkombëtar i Akuarelit, Tirane

17.06.2020 - 26.06.2020
Qendra e Qytetit

Ata hyjnë pa trokitur

01.09.2020 - 10.09.2020
Qendra e Qytetit

Ekspozita kushtuar figurës së Ismail Qemal Vlorës

29.08.2020 - 24.09.2020
Qendra e Qytetit

Dita e Pavaresise

28.11.2022
Qendra e Qytetit

Dita e Clirimit

29.11.2022
Qendra e Qytetit

40 Vjet Histori në Vendin e Shqiponjave-Michel Setboun

04.12.2020 - 20.02.2021
Qendra e Qytetit

Bienalja Ndërkombëtare e Akuarelit 2021 në Tirane-IV

13.03.2021 - 24.03.2021
Qendra e Qytetit

Critical Mass Tirana

29.01.2021
Qendra e Qytetit

'Projekti' ekspozitë nga Shpëtim Kërçova

04.02.2021 - 20.03.2021
Qendra e Qytetit

Ditët e Kujtesës 2021-Ceremonia e hapjes

19.02.2021
Qendra e Qytetit

Arkiv i hapur-ekspozitë në Galerinë Kombëtare të Arteve

10.11.2020 - 31.03.2021
Qendra e Qytetit

Ekspozitë nga Ardian Isufi te Galeria 70

25.03.2021 - 09.05.2021
Qendra e Qytetit

Festivali MetroSound-Edicioni 3

11.04.2021 - 08.05.2021
Qendra e Qytetit

Shfaqje e filmit “Wings of desire”

03.06.2021
Qendra e Qytetit

Ekspozitë fotografie "TRANZICIONI"

31.05.2021 - 15.06.2021
Qendra e Qytetit

Nata e këngës te Reja-Elhaida Dani

21.06.2021
Qendra e Qytetit

“Kombinat”-shfaqje teatrale

08.07.2021 - 16.07.2021
Qendra e Qytetit

'What I Saw'- ekspozite Fadil Berisha & Ina Dajci

10.07.2021 - 31.07.2021
Qendra e Qytetit

Ekspozita "Killing Time" nga Adrian Çene

14.07.2021 - 31.08.2021
Qendra e Qytetit

Festivali Adriatik -Teatri Metropol

06.09.2021 - 19.09.2021
Qendra e Qytetit

Tirana Photo Festival 2021

08.10.2021 - 15.10.2021
Qendra e Qytetit

Tirana Marathon 2021

17.10.2021
Qendra e Qytetit

'Kaloi një grua' ekspozitë nga Gazmend Leka

22.10.2021 - 12.11.2021
Qendra e Qytetit

‘Humus’- shfaqje baleti nga TKOB

05.11.2021 - 06.11.2021
Qendra e Qytetit

Metrofest 5

04.11.2021 - 09.12.2021
Qendra e Qytetit

Parallel- a circle of humanity- ekspozitë

13.11.2021 - 31.12.2021
Qendra e Qytetit

La Boheme-Teatri i Operas dhe Baletit

14.12.2021 - 17.12.2021
Qendra e Qytetit

Coriolanus- kryevepra e Shekspirit në Teatrin Kombëtar

13.01.2022 - 16.12.2021
Qendra e Qytetit

‘Në Kërkim të Artit’ ekspozitë nga Helidon Gjergji

28.01.2022 - 05.03.2022
Qendra e Qytetit

Promovim Libri - Ç'farë ka qenë Tirona

12.02.2022
Qendra e Qytetit

Tre Dimra- premierë në Teatrin Metropol

24.03.2022 - 10.04.2022
Qendra e Qytetit

Baleti “Zhizel” në skenën e TKOB

13.03.2022 - 16.03.2022
Qendra e Qytetit

Edmond- komedi ne Teatrin Kombetar

31.03.2022 - 03.04.2022
Qendra e Qytetit

Euro Humor- ekspozitë karikaturash

24.02.2022 - 24.03.2022
Qendra e Qytetit

Olen Cesari Show

05.05.2022 - 06.05.2022
Qendra e Qytetit

Ballo me maska-shfaqje baleti në TKOB

01.06.2022 - 04.06.2022
Qendra e Qytetit

Green Fest Albania

27.10.2022 - 30.09.2022
Qendra e Qytetit

Mbret Lir-shfaqje teatrale

30.09.2022 - 30.10.2022
Qendra e Qytetit

Nis “Fem Fest”, një festival për gruan shqiptare

04.03.2023 - 08.03.2023
Qendra e Qytetit

Dita e Veres

14.03.2023
Qendra e Qytetit

Soft Sculptures

06.07.2023 - 04.09.2023
Qendra e Qytetit

Dita e Çlirimit të Tiranës

17.11.2022
Qendra e Qytetit

ART nga Yasmina Reza-Premierë ne Teatrin Metropol

16.06.2019 - 25.05.2019
Qendra e Qytetit

Different Trains Festival

02.10.2020 - 10.10.2020
Qendra e Qytetit

Side by side

21.10.2020 - 16.11.2020
Qendra e Qytetit

Coloring

19.11.2020 - 13.12.2020
Qendra e Qytetit

Volunteer

03.10.2020 - 11.10.2020
Qendra e Qytetit

Verba Volant,Scripta Manent

22.10.2020 - 31.10.2020
Qendra e Qytetit

Petja dhe ujku

03.10.2020
Qendra e Qytetit

Opera per Tri Grosh ne Teatrin Kombetar

03.02.2017 - 05.02.2017
Qendra e Qytetit

“Ditët Europiane të Trashëgimisë Kulturore”

26.09.2020 - 29.09.2020
Qendra e Qytetit

Don Kishoti, ne Teatrin Kombetar

09.11.2016 - 11.11.2016
Qendra e Qytetit

Ekspozita Flas Shqip e artistit shqiptar Roland Tasho

12.11.2016 - 20.11.2016
Qendra e Qytetit

Sami i Diaspores 18-20 Nentor ne Tirane

18.11.2016 - 20.11.2016
Qendra e Qytetit

Takim letrar me Sandra Hoffmann

18.05.2019
Qendra e Qytetit

Poetry Slam

23.05.2019
Qendra e Qytetit

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies