Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Në këtë rubrikë do të gjeni një kalendar që përditësohet çdo ditë me evente.

Ekspozita "Sekreti" tek Reja

15.08.2018 - 16.08.2018
Reja Al

Shi idesh

17.10.2018
Reja Al

‘Turp’ shfaqje te Reja

26.01.2019
Reja Al

Kontesha e Hong Kong-ut

05.08.2019
Reja Al

Krishtlindje dhe Diell në Re

24.12.2019 - 27.12.2019
Reja Al

Netet e Kinemasë Italiane në Tiranë

13.07.2020 - 17.08.2020
Reja Al

Festivali i Rese, 4

21.07.2020 - 02.08.2020
Reja Al

DokuFest në Tiranë

04.08.2020
Reja Al

Festivali i artistëve të rrugës

22.09.2020 - 27.09.2020
Reja Al

Netet Latine

20.07.2020 - 01.09.2020
Reja Al

Eco Fica

20.07.2020
Reja Al

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat