Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

DokuFest në Tiranë

28.07.2018
Amfiteatri i Tiranës

Koncert "Karajfilat e Shkodrës"

23.08.2018
Amfiteatri i Tiranës

Opera "Katër i Radës" - Fundosja e Anijes

10.09.2018
Amfiteatri i Tiranës

Dren Abazi në Amfiteatër

27.09.2018
Amfiteatri i Tiranës

Etno Spirit tek Amfiteatri i Tiranës

29.09.2018
Amfiteatri i Tiranës

Koncert 3 Musketjerët tek Amfiteatri i Tiranës

04.10.2018
Amfiteatri i Tiranës

Nata e zjarreve nga Cirku Kombëtar

17.10.2018
Amfiteatri i Tiranës

Koncert "Hitet e Veriut"

18.05.2019
Amfiteatri i Tiranës

Petrit Çeku- Albania Guitar Festival

08.06.2019
Amfiteatri i Tiranës

Komedia 'Tango' në Amfiteatrin e Tiranës

29.12.2019 - 30.12.2019
Amfiteatri i Tiranës

Koncert - Adam Clay në Amfiteatrin e Tiranës

28.06.2019
Amfiteatri i Tiranës

Dancing in Albania - shfaqje baleti

13.07.2019
Amfiteatri i Tiranës

America the Beatiful -koncert

12.07.2019
Amfiteatri i Tiranës

Koncerti i Orkestrës Verore

23.07.2019
Amfiteatri i Tiranës

Latin Summer Fest tek Amfiteatri i Tiranës

25.07.2019
Amfiteatri i Tiranës

Michalis Hatzigiannis koncert në Tiranë

04.09.2019
Amfiteatri i Tiranës

Aurela Gace koncert në Amfiteatrin e Tiranës

18.09.2019
Amfiteatri i Tiranës

Dance Experience Tirana 2019

07.09.2019
Amfiteatri i Tiranës

Nata Finale e Maratonës së Këngës 2019

09.09.2019 - 07.09.2019
Amfiteatri i Tiranës

Alban Skenderaj koncert ne Amfiteatrin e Tiranes

27.09.2019
Amfiteatri i Tiranës

Rock nën kurorën e ullirit

08.10.2019
Amfiteatri i Tiranës

Ferma e Kafshëve-premierë

10.07.2021
Amfiteatri i Tiranës

Tradita shkodrane në Amfiteatrin e Tiranës

21.07.2021
Amfiteatri i Tiranës

International Folk Festival Tirana

22.07.2021 - 24.07.2021
Amfiteatri i Tiranës

Cirku Kombëtar në Amfiteatrin e Tiranës

18.05.2022 - 28.05.2022
Amfiteatri i Tiranës

Tirana Rocks

10.09.2022
Amfiteatri i Tiranës

World of Dance Albania 5

22.06.2023 - 22.06.2024
Amfiteatri i Tiranës

Nata Amerikane

04.07.2023
Amfiteatri i Tiranës

Fidaf Albania

17.07.2023 - 22.07.2023
Amfiteatri i Tiranës

Ceremonia e Cmimeve për TFF 2023

12.09.2023 - 12.08.2023
Amfiteatri i Tiranës

Covivere

06.10.2020
Amfiteatri i Tiranës

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies