Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Levizje

28.04.2023
Tirane

Marta

21.12.2016 - 28.12.2016
Tirane

Ceremonia e cmimeve e DocuTIFF 2018

02.11.2018 - 09.11.2018
Tirane

Eja në fshat

31.08.2017
Tirane

Hamendjet e një lapsi

01.09.2017 - 08.09.2017
Tirane

Grabitqari i Natyrës

31.08.2017 - 10.09.2017
Tirane

Peza N'Fest Rebel 2018

15.09.2018 - 16.09.2018
Tirane

8 Femra

27.03.2019 - 27.03.2020
Tirane

TiranaLexon2017

26.10.2017 - 28.10.2017
Tirane

Sofra Tironse 2019

11.02.2019
Tirane

Panairi "Shqipëria punon tokën", edicioni II

12.10.2018 - 13.10.2018
Tirane

Bonbon Festival Tirana 2018

02.08.2018 - 04.08.2018
Tirane

‘Zhurma qetësie’ ekspozitë në DitArt

03.02.2018 - 15.02.2018
Tirane

Ekspozitë 'Familja Dashuria Arti'

15.04.2018 - 22.04.2018
Tirane

Ekspozitë tek Turbina

06.07.2018 - 09.07.2018
Tirane

Nata e Gjelbër në Park

01.09.2018 - 02.09.2018
Tirane

TAG- Komedi tek ArTurbina

11.10.2018 - 14.10.2018
Tirane

Java e Arkitekturës , Tiranë 2018

18.09.2018 - 28.09.2018
Tirane

Fustanella Festival II edition

19.10.2018 - 29.10.2018
Tirane

'Oskari dhe tezja Roze' shfaqje teatrale

18.10.2018 - 21.10.2018
Tirane

Halloween Party nga Kallz

27.10.2018
Tirane

Multi-Gjuhët 2018

27.10.2018 - 24.12.2018
Tirane

'At Sergi' tek arTurbina

15.11.2018 - 18.11.2018
Tirane

Prapaskena e Fatit-Komedi Muzikore

08.11.2018 - 16.11.2018
Tirane

'Ditari i Ana Frank'-shfaqje teatrale

21.11.2018 - 24.11.2018
Tirane

BALETI "ZHIZEL" tek arTurbina

09.11.2018 - 11.11.2018
Tirane

'Jashtë derës'-shfaqje teatrale

17.11.2018 - 16.12.2018
Tirane

100 minuta per dekore festive

29.11.2018 - 29.12.2018
Tirane

Komedi 'Këmbëzbathur në Park' te ArTurbina

17.01.2019 - 20.01.2019
Tirane

Anne & Zef Opera

05.12.2018 - 10.12.2018
Tirane

Kreditorët - shfaqje teatri tek ArTurbina

25.02.2019 - 27.12.2018
Tirane

Artet Publike-Punishte

01.12.2018 - 01.03.2019
Tirane

Shfaqje teatrale ‘Mashtrimi’ në ArTurbina

01.02.2019 - 03.02.2019
Tirane

Samiti i Diasporës Shqiptare në Tiranë

28.02.2019 - 02.02.2019
Tirane

Ekspozita "Vajzat e Fuqishme të Ballkanit"

11.02.2019 - 28.02.2019
Tirane

Samiti i Diasporës-aktivitete në Tiranë

28.02.2019 - 02.03.2019
Tirane

Dita e Verës në Tiranë

14.03.2019
Tirane

Opera 'La Boheme' në Pallatin e Kongreseve

16.03.2019 - 19.03.2019
Tirane

Panairi Gratë në Biznes

19.03.2019 - 19.02.2019
Tirane

Panairi Work and Study në Tiranë

26.04.2019 - 28.04.2019
Tirane

Princess Rally Albania 2019

29.03.2019
Tirane

Travel Blog Tour 2019

15.04.2019 - 20.04.2019
Tirane

Toka e fëmijëve -ekspozitë

11.04.2019 - 17.04.2019
Tirane

Norm dhe Ahmed

05.04.2019 - 14.04.2019
Tirane

Festivali i Vallëzimit në Shqipëri

19.04.2019 - 21.04.2019
Tirane

"Ditari i Ana Frank" shfaqje teatrale

19.04.2019 - 05.05.2019
Tirane

Terrarium Day me AISEC

22.04.2019
Tirane

5 Maj - Dita pa makina

05.05.2019
Tirane

Engjëjt e Amerikës

18.12.2019 - 22.12.2019
Tirane

Festivali i Pijeve dhe te Ushqimeve

10.05.2019 - 12.04.2019
Tirane

Festivali i Fëmijëve

27.04.2019
Tirane

Tirana Photo Festival 2019

08.10.2019 - 15.10.2019
Tirane

Feja ne Shoqeri Modeli Shqiptar

06.05.2019 - 12.05.2019
Tirane

“Il Trovatore” Opera

08.05.2019 - 11.05.2019
Tirane

Panairi i BE-së

10.05.2019
Tirane

Atje ku mali takon hënën - Grace Lin

18.05.2019 - 16.06.2019
Tirane

Kultura e Poshtërimit

15.05.2019 - 19.05.2019
Tirane

Turizmi është Kulturë

29.05.2019 - 31.05.2019
Tirane

Festivali Nderkombetar i Kukullave

25.05.2019 - 01.06.2019
Tirane

OSCAL 2019 Open Source Conference Albania

18.05.2019 - 19.05.2019
Tirane

Tirana Art Festyou

20.05.2019 - 21.05.2019
Tirane

Ritfolk Reunion 8 Qershor

08.06.2019
Tirane

Europa e Qytetareve

21.05.2019
Tirane

Duete Shqiptare Pop Rock

02.06.2019 - 02.05.2019
Tirane

Festojme 1 Qershorin

01.06.2019
Tirane

Zumba per femije

01.06.2019
Tirane

Yoga me moshën e tretë

07.06.2019
Tirane

Përralla muzikore “Petja dhe ujku”

06.06.2019 - 07.06.2019
Tirane

'Vitium'- Festivali i muzikës elektronike

29.06.2019 - 30.06.2019
Tirane

Ritëm mbi ura

28.06.2019
Tirane

Zogu i Zi

10.07.2019 - 11.07.2019
Tirane

Festa e Fërgesës

12.07.2019
Tirane

Hemingway Jazz Fest 7

21.07.2019 - 22.07.2019
Tirane

Peza Music Garden

18.07.2019
Tirane

"Streha mes Reve"

24.07.2019
Tirane

Ekspozita “Duke pikturuar filmin”

18.07.2019 - 31.08.2019
Tirane

Balkan Snooker Open 2019

08.08.2019 - 11.08.2019
Tirane

Tirana Tech Open 2019

25.09.2019 - 27.09.2019
Tirane

Techstars Startup Weekend Women Tirana

27.09.2019 - 29.09.2019
Tirane

Pianodrom7 – Tastat e zeza dhe të shpresës

18.12.2019 - 23.12.2019
Tirane

Grinçi vjedh Krishtlindjet

21.12.2019 - 22.12.2019
Tirane

Buzëqesh me fëmijët

23.12.2019
Tirane

Ekzpozita EUnderground

17.12.2019 - 21.12.2019
Tirane

Koncert Solidariteti

20.12.2019
Tirane

Princesha mbi bizele

23.12.2019
Tirane

Këpucët e kuqe

19.12.2019
Tirane

Ekspozita kolektive - IN paper and plex

19.12.2019 - 07.01.2020
Tirane

Shfaqja e filmit- Campeones

19.12.2019
Tirane

Le të vallëzojmë

28.12.2019
Tirane

Ekspozita personale – Pezull

06.01.2020 - 16.01.2020
Tirane

Delja e Detit

11.01.2020 - 12.01.2020
Tirane

Letra

31.01.2020 - 09.02.2020
Tirane

Misioni i bletëve

08.02.2020 - 29.03.2020
Tirane

The Three Pigs

18.01.2020 - 19.01.2020
Tirane

Fqinj- i Huaj- Fqinj

23.01.2020
Tirane

Muzeu i Dëgjimit

17.01.2020
Tirane

HEDDA GABLER

06.02.2020 - 16.02.2020
Tirane

Torta e ditëlindjes

02.02.2020 - 28.02.2020
Tirane

MetroSounds – Edicioni i dytë

01.02.2020 - 20.02.2020
Tirane

Ergys Zhabjaku - FISH TANK

23.01.2020 - 07.03.2020
Tirane

Ekspozite e Martin Stommel-Lust and Expectation

21.10.2019 - 15.11.2019
Tirane

N'gaz fest -Retro Albania

01.11.2019 - 03.11.2019
Tirane

Panairi i 22-të i Librit Tirana 2019

13.11.2019 - 17.12.2019
Tirane

Premiera e filmit 'Une Leonardo' ne COD

16.11.2019 - 17.11.2019
Tirane

Flaviu Rogojan-Artist Talk

11.11.2019
Tirane

Kuçedra - ekspozitë me fotografi

11.01.2020 - 31.01.2020
Tirane

Frank Sinatra Tribute Show

20.12.2019
Tirane

Festivali Pandival

22.09.2019
Tirane

Panairi ‘Njihuni me Rusinë’ në Tiranë

23.11.2019 - 26.10.2019
Tirane

Ekspozita ‘Western Promises’ në COD

19.09.2019 - 31.10.2019
Tirane

Tirana Kino Kabaret

11.10.2019 - 17.10.2019
Tirane

Women founders talk

03.10.2019
Tirane

Ekspozita – Jetët e të tjerëve

22.01.2020 - 04.02.2020
Tirane

Shtegu i gjelbër 2020

24.01.2020 - 02.02.2020
Tirane

ORA E LIGË

24.01.2020
Tirane

Baleti MONGER

03.02.2020
Tirane

Shtëpia e Embëlsirave

25.01.2020 - 26.01.2020
Tirane

Shteg

27.01.2020 - 31.01.2020
Tirane

84 vjet Kadare

28.01.2020
Tirane

Liria përmes Artit

27.01.2020 - 31.01.2020
Tirane

Pikaloshja dhe Zigzagu

15.02.2020 - 23.02.2020
Tirane

Qullaci i hekurt

08.02.2020 - 09.02.2020
Tirane

Puccini in love

07.02.2020
Tirane

Hortus Conclusus - Orion Shima

10.02.2020 - 20.02.2020
Tirane

Edicioni i 7-te – Horeca

04.03.2020 - 06.03.2020
Tirane

Street Food - New Bazaar

11.02.2020
Tirane

Flashback

12.02.2020 - 25.02.2020
Tirane

Maluma World Tour - Tirana

14.03.2020
Tirane

KORI I RESE

12.02.2020
Tirane

Muzeu i dëgjimit 2

13.02.2020
Tirane

Drive In Cinema

11.02.2020
Tirane

Një pasdite në muze

13.02.2020
Tirane

Shën Valentini në Park

14.02.2020
Tirane

Shqipëria në vitin 1996 kundrejt vitit 2018

20.02.2020 - 23.02.2020
Tirane

Koncerti i dashurisë

14.02.2020
Tirane

NUK DËGJOJ-NUK SHIKOJ-NUK FLAS

17.02.2020 - 19.02.2020
Tirane

Sofra Tironse 2020

17.02.2020
Tirane

Dashuria vs Maska

22.02.2020
Tirane

Ëndrra E Një Nate Vere - Uilliam Shekspir

21.02.2020 - 29.02.2020
Tirane

Forumi i grave frankofone, Art dhe angazhim

06.03.2020 - 06.03.2021
Tirane

Samiti Digital

02.04.2020 - 03.04.2020
Tirane

Komedia Lojë dashurie

08.03.2020
Tirane

Klasikët në Opera DUO

07.03.2020
Tirane

Tullumbaci i kuq

03.04.2020 - 03.05.2020
Tirane

Rrajët lëvizin

27.04.2020
Tirane

Monologje të Shekspirit në Teatrin Metropol

18.06.2020 - 06.08.2020
Tirane

Kampionat basketbolli

03.07.2020 - 04.07.2020
Tirane

Arkive e Hapur- Galeria e Arteve

01.10.2020 - 31.10.2020
Tirane

Vitaminat e Jetes- Teatri i Kukullave

02.10.2020 - 31.10.2020
Tirane

Kahe 3- ekspozitë te Galeria FAB

16.03.2021 - 31.03.2021
Tirane

Stand Up komedi- Ina Gjonci

21.06.2021 - 22.06.2021
Tirane

Festa e Muzikës

19.06.2021 - 30.06.2021
Tirane

Ermal Meta koncert ne Tirane

17.09.2021 - 17.07.2021
Tirane

Njëmijë lejlek-ekspozitë te Galeria FAB

01.07.2021 - 01.10.2020
Tirane

Patrioti

15.04.2023 - 23.04.2023
Tirane

Flasim permes fotove

25.04.2023
Tirane

Gadjo

28.04.2023 - 07.05.2023
Tirane

Nëna

02.05.2023
Tirane

Festivali i ngjyrave ne Shqiperi 2023

20.05.2023 - 21.05.2023
Tirane

Koncert

07.05.2023
Tirane

CERTIFIKATA MARTESORE

03.05.2023 - 07.05.2023
Tirane

Festivali i Resë 7, 2023

04.05.2023 - 20.05.2023
Tirane

Efekti i përmbledhjes

29.05.2023
Tirane

Panorama e Modës – Vala e Re Italiane

08.05.2023 - 02.06.2023
Tirane

Notre Dame de Paris

28.05.2023
Tirane

Harta e videos

10.05.2023
Tirane

Gjirafat s’vallëzojnë dot

18.05.2023 - 21.05.2023
Tirane

ËNDRRA IME, RINA

19.05.2023 - 21.05.2023
Tirane

Pasqyrë e pasme

30.05.2023
Tirane

Jeruzalemi nuk është thjesht një qytet

10.06.2023 - 17.05.2023
Tirane

Flauti Magjik

26.05.2023 - 28.05.2023
Tirane

Bukuria Amerikane

25.05.2023
Tirane

E ardhmja është prezent

01.06.2023 - 22.06.2023
Tirane

999 Portrete Shqiptare

13.07.2021 - 21.07.2021
Tirane

Mural Fest Tirana

01.09.2021 - 30.09.2021
Tirane

Oh West Canada-ekspozite ne COD Center

15.12.2021 - 20.12.2021
Tirane

A flasim për burrat?- komedi në ArTurbina

04.02.2022 - 06.02.2022
Tirane

“Prekje” ekspozitë nga Linda Guri

04.02.2022 - 28.02.2022
Tirane

Kosova 14 Showcase

14.02.2022 - 20.02.2022
Tirane

FemFest - festival dedikuar gruas shqiptare

05.03.2022 - 08.03.2022
Tirane

Java e Amerikës

15.05.2022 - 21.05.2022
Tirane

Java kulturore Italiane

31.05.2022 - 07.06.2022
Tirane

Festivali ‘Sunny Hill’ vjen në Tiranë

26.08.2022 - 28.08.2022
Tirane

Festa e Fërgesës 2022

11.07.2022
Tirane

Java e Kulturës Turke

29.06.2022 - 07.07.2022
Tirane

Tirana Photo Festival 2022-Edicioni i 5-të

09.09.2022 - 23.09.2022
Tirane

Bzaj me Diellin

06.07.2022 - 17.07.2022
Tirane

Skulpturat Urbane

14.07.2022
Tirane

Tirana Digital Nomad Festival

14.09.2022 - 16.09.2022
Tirane

Maratona e Tiranës 2022

23.10.2022
Tirane

Java Kulturore Britanike

01.09.2022 - 11.09.2022
Tirane

Java e Kulturës Suedeze

12.09.2022 - 18.09.2022
Tirane

Festivali internacional i jazz-it 2022

07.09.2022 - 10.09.2022
Tirane

Peza*n Fest

23.09.2022 - 24.09.2022
Tirane

Nata Europiane e Muzikes House

06.10.2022 - 26.01.2023
Tirane

Ullifest

29.10.2022 - 22.09.2023
Tirane

SAGGIO-NJE TURNE KONCERTESH

06.10.2022 - 26.09.2023
Tirane

Java e Kultures Gjermane

03.10.2022 - 09.10.2022
Tirane

Java e kultures Japoneze

10.10.2022 - 16.10.2022
Tirane

Java e Kulturës Austriake

17.10.2022 - 23.10.2022
Tirane

Java e Kombeve të Bashkuara

24.10.2022 - 30.10.2022
Tirane

Java e Kulturës Hungareze

02.11.2022 - 06.11.2022
Tirane

Festivali i Ushqimit në Rrugën e Tiranës

23.11.2022 - 29.11.2022
Tirane

FESTA PO AFRON

26.11.2022 - 27.11.2022
Tirane

Artizanë në Ecje

01.12.2022 - 04.12.2022
Tirane

Shqipëria mikpret Kosovën

21.11.2022 - 30.11.2022
Tirane

Teater "Edmond"

01.12.2022 - 11.12.2022
Tirane

Bienalja e dyte nderkombetare e Karikatures

01.12.2022 - 04.12.2022
Tirane

Festivali Teatror “HAPAT”

30.11.2022 - 13.12.2022
Tirane

Jesus Christ Superstar

05.01.2023 - 06.01.2023
Tirane

Concert Notte Da Oscar

10.01.2023
Tirane

Klasiket ne Opera

14.01.2023
Tirane

Një natë ëndrrash

21.01.2023
Tirane

Violonceli Misterioz

28.01.2023
Tirane

Sofra Tiranase

15.02.2023
Tirane

Tirana Summit

24.02.2023
Tirane

SHTËPIAKË TË DËSHPËRUAR

06.02.2023 - 14.02.2023
Tirane

TKOBAP SJELL OPERETEN "KARNAVALET E KORÇËS"

25.02.2023 - 28.02.2023
Tirane

Redukto– Ripërdor – Rimendo

04.03.2023 - 20.03.2023
Tirane

Deteve ngjyrë vere

03.03.2023 - 16.03.2023
Tirane

Expo Tourism

06.04.2023 - 08.04.2023
Tirane

HORECA panair ne Tirane

09.03.2023 - 11.03.2023
Tirane

Muzg

12.03.2023 - 14.03.2023
Tirane

TËRËSISHT TË HUAJ

16.03.2023 - 19.03.2023
Tirane

TEATRI FANTAZI

18.03.2023 - 19.03.2023
Tirane

KUPA E GJITHËPËRFSHIRJES

02.04.2023
Tirane

Pranvera e Frankofonise

23.03.2023
Tirane

Kinemaja Italiane

28.03.2023 - 30.03.2023
Tirane

Mbrëmje Poetike

21.03.2023
Tirane

Orkestra Simfonike e Forcave të Armatosura

24.03.2023 - 25.03.2023
Tirane

Pas dimrit

27.03.2023 - 30.03.2023
Tirane

VALË nga Virginia Woolf

30.03.2023 - 01.04.2023
Tirane

Carmina Burana

04.04.2023 - 04.03.2023
Tirane

Talk Art

30.03.2023
Tirane

Histori Deshtimesh

29.03.2023
Tirane

Rreshtim argjendi

30.03.2023 - 15.05.2023
Tirane

Agmia

10.03.2023 - 10.04.2023
Tirane

Tirana Ritmi im

05.04.2023
Tirane

Larg syve

04.04.2023
Tirane

Eno Koço

04.04.2023
Tirane

Energjia e saj

07.04.2023 - 10.04.2023
Tirane

Festivali i Pranveres

08.04.2023 - 09.04.2023
Tirane

Nata Karaoke

07.04.2023 - 09.04.2023
Tirane

MONK SEAL MOVIE NIGHT

05.04.2023
Tirane

DJ i muzikës elektronike

08.04.2023
Tirane

Giselle

12.04.2023 - 13.04.2023
Tirane

Projekti HANDKE

16.04.2023
Tirane

Masterklas per flaut

12.04.2023 - 13.04.2023
Tirane

Babai i madh

13.04.2023
Tirane

La Traviata/ Opera për fëmijë dhe familje

14.04.2023 - 15.04.2023
Tirane

Simfonia e Talljes

20.04.2023
Tirane

Mbresa ndër vite

18.04.2023
Tirane

Samsoni dhe Delila

24.04.2023 - 28.04.2023
Tirane

Orfeu zbret ne ferr

21.04.2023 - 23.04.2023
Tirane

ITALIA TAKON BALLKANIN

26.04.2023 - 29.04.2023
Tirane

Rruga drejt suksesit

20.11.2020 - 22.11.2020
Tirane

Ndryshimet Klimatike

05.11.2020
Tirane

Lule të bukura ka Tirona

17.11.2020
Tirane

Stand Up Albania

25.11.2020 - 05.01.2021
Tirane

Citizen Europe

21.05.2019
Tirane

Unë dhe Kaminski (film)

11.04.2019
Tirane

Ëndrra e Madhe

20.02.2020
Tirane

Rruga Bornholm

09.11.2019
Tirane

Amelie vrapon- film gjerman

26.10.2019
Tirane

Korridoreve

15.10.2019
Tirane

Hannah Arendt-film gjerman

12.12.2019
Tirane

Tre

30.01.2020
Tirane

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies