Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Në këtë rubrikë do të gjeni një kalendar që përditësohet çdo ditë me evente.

Downhill - Raundi IV dhe V

09.12.2017
Mali Dajtit

Dajti N Fest 2019

09.02.2019
Mali Dajtit

Dajti Trail Running

21.04.2019
Mali Dajtit

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat