Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr mjaft artistë të huaj. Është një qytet me një rini energjike.  Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke dhuruar spektakël. 

Nëse doni të postoni eventet tuaja, regjistrohuni në këtë link

Ekspozita ‘Armë të mjeshtërve shqiptarë’

03.11.2017 - 13.11.2017
Sheshi Skënderbej

Critical Mass Tirana 2018

30.11.2018
Sheshi Skënderbej

Nata e Bardhë në Tiranë

29.11.2019
Sheshi Skënderbej

Electronic Beats Urban Culture Festival

08.12.2017 - 10.12.2017
Sheshi Skënderbej

Eja këndo me ne, tek Muzeu Kombëtar

12.12.2017
Sheshi Skënderbej

Koncerti 'Forca e Shqipërisë' tek Sheshi Skënderbej

28.08.2018 - 29.08.2018
Sheshi Skënderbej

Festivali Colour Day Shqiperi 2018

12.05.2018
Sheshi Skënderbej

Masterclass Valsi tek sheshi Skëndërbej

12.04.2018
Sheshi Skënderbej

Daddy Yankee koncert në Tiranë

27.07.2018
Sheshi Skënderbej

Koncert tek Sheshi Skenderbej

01.05.2018
Sheshi Skënderbej

Ermal Meta koncert në Tiranë

01.06.2018
Sheshi Skënderbej

Rita Ora koncert në Tiranë

03.06.2018
Sheshi Skënderbej

Motofest 2018 Tirana

11.05.2018 - 13.05.2018
Sheshi Skënderbej

Vespa Parade Tirana 2018

01.06.2018
Sheshi Skënderbej

Dita e Evropës 2018 në Tiranë

09.05.2018
Sheshi Skënderbej

Fshati i 'BE-së' në Sheshin Skëndërbej

09.05.2018
Sheshi Skënderbej

Finalja e Tirana Art Fest

29.05.2018
Sheshi Skënderbej

Tirana Fan Zone 2018

14.06.2018 - 15.07.2018
Sheshi Skënderbej

SEAD KAZANXHIU 'FOLETË' Installacion

26.11.2018
Sheshi Skënderbej

Dhuro një xhup, ngroh një shpirt!

06.12.2018
Sheshi Skënderbej

'Ngjyrat e Nëntorit'- koncert nga QKKF

28.11.2018
Sheshi Skënderbej

Këpucët e Krishtlindjes

01.12.2018 - 16.12.2018
Sheshi Skënderbej

DADDY G -koncert ne Tirane

11.01.2019
Sheshi Skënderbej

Ekspozita 'Kthim në kohë -Shqipëria e viteve 90'

24.01.2019 - 03.02.2019
Sheshi Skënderbej

Viti i Ri Kinez në Tiranë

01.02.2019 - 01.01.2019
Sheshi Skënderbej

Dashurite e Virgjereshes Madalene

06.04.2019 - 07.04.2019
Sheshi Skënderbej

Steelwings MotoFest 2019, Edicioni 11-të

27.04.2019 - 28.04.2019
Sheshi Skënderbej

Minus 1 by Electronic Beats

30.04.2019
Sheshi Skënderbej

Espozite personale Xhoxho

16.05.2019 - 23.05.2019
Sheshi Skënderbej

Coca-Cola Summer Festival

04.07.2019
Sheshi Skënderbej

Koncert në Sheshin Skënderbej

15.07.2019
Sheshi Skënderbej

Illuzionarium në sheshin Skënderbej

13.07.2019 - 15.07.2019
Sheshi Skënderbej

Opera në park

18.07.2019 - 20.07.2019
Sheshi Skënderbej

DrØnes '72 rock live tek Tulla

20.07.2019 - 21.07.2019
Sheshi Skënderbej

Tirana International Watercolor Biennale

20.09.2019 - 30.09.2019
Sheshi Skënderbej

Shfaqje cirku në sheshin Skënderbej

07.09.2019
Sheshi Skënderbej

Tirana Street Food Festival 2019

14.11.2019 - 17.11.2019
Sheshi Skënderbej

Panairi ‘Shqipëria punon token’ 2019

16.11.2019 - 17.11.2019
Sheshi Skënderbej

Rage of the Rampage- koncert në Tiranë

20.12.2019
Sheshi Skënderbej

CineClub i IIC - Takimet e Bibliotekës - Si ishim në vitet 60

08.01.2020 - 08.12.2019
Sheshi Skënderbej

Konferencë - Emigracioni politik shqiptar

19.02.2020
Sheshi Skënderbej

Festa e verës- Festë Kombëtare

14.03.2020
Sheshi Skënderbej

Tirana Photo Festival 2020

23.10.2020 - 31.10.2020
Sheshi Skënderbej

Visual Art Gallery

04.08.2020 - 07.08.2020
Sheshi Skënderbej

Takim letrar 'Këngët e buzëqeshjes'

13.01.2021
Sheshi Skënderbej

Ditët e Kujtesës-Ekspozitë e hapur në Sheshin Skënderbej

19.02.2021 - 26.02.2021
Sheshi Skënderbej

Shqiptarët në Mauthausen, histori të mbijetuarish

21.01.2022 - 31.01.2022
Sheshi Skënderbej

Rita Ora Concert

06.09.2022
Sheshi Skënderbej

CAVALLERIA RUSTICANA – opera me një akt

30.09.2022 - 02.10.2022
Sheshi Skënderbej

Java egjiptiane -Koncert ne Sheshin Skenderbej

25.09.2022 - 23.09.2023
Sheshi Skënderbej

Dua Lipa vjen ne Tirane

28.11.2022
Sheshi Skënderbej

Ndezja e Dritave te Krishtlindjeve

06.12.2022
Sheshi Skënderbej

Shpirtit të Labërisë

17.03.2023
Sheshi Skënderbej

Ekspozita e pikturave 3D

26.04.2023 - 28.04.2023
Sheshi Skënderbej

Mjeshtri

04.05.2023
Sheshi Skënderbej

Skënderbeu

09.05.2023
Sheshi Skënderbej

Don Kishoti

26.05.2023 - 30.05.2023
Sheshi Skënderbej

Chopin Fest Tirana

31.05.2023
Sheshi Skënderbej

Parada Vespa 2023

02.06.2023
Sheshi Skënderbej

Ennio Morricone

05.06.2023
Sheshi Skënderbej

Për herë të parë në Tiranë

20.07.2023
Sheshi Skënderbej

Tirana Marathon

22.10.2023
Sheshi Skënderbej

Rrenjet shqiptare- Festa e Flamurit

28.11.2023
Sheshi Skënderbej

Ndizet Pema e Krishtlindjeve

02.12.2023 - 09.12.2023
Sheshi Skënderbej

Spektakli i Fishekzjarreve

31.12.2023
Sheshi Skënderbej

Festivali i xhazit 2020, Tirane

30.09.2020 - 03.10.2020
Sheshi Skënderbej

Nëntor 23

03.11.2020 - 10.11.2020
Sheshi Skënderbej

Në labirint

12.11.2020 - 20.11.2020
Sheshi Skënderbej

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies