Evente

Tirana është kthyer në një qendër të njohur për evente të mëdha duke tërhequr artistë të huaj. Është një qytet energjitik me një popullsi rinore. Këngëtarë të famshëm si Dua Lipa, Anastasia, John Newman, Bebe Rexha and Rita Ora kanë përformuar në sheshet e Tiranës, duke krijuar atmosfera fantastike.

Vespa Parade te Pazari i Ri

23.09.2017
Pazari i Ri

Finalja e madhe e Youth Trail

16.09.2017
Pazari i Ri

Inagurimi i Mediterranean Home

14.10.2017
Pazari i Ri

Festivali i Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri

24.10.2017 - 28.10.2017
Pazari i Ri

Festojmë me Artizanët tek Pazari i Ri

14.12.2017 - 15.12.2017
Pazari i Ri

Shen Valentini te Pazari Ri

14.02.2018
Pazari i Ri

Dita Kombëtare e Vajit të Ullirit

11.05.2018
Pazari i Ri

'Shfaqem 2' tek Pazari i Ri

18.05.2018
Pazari i Ri

Panairi 'Ditët dibrane e matjane' në Tiranë

08.06.2018 - 09.06.2018
Pazari i Ri

Artizanati Shqiptar në Pazarin e Ri

22.06.2018 - 21.07.2018
Pazari i Ri

Muzikë Live tek Season Restorant

25.10.2018
Pazari i Ri

Festivali i Filmit dhe Muzikës në Tiranë

13.09.2018 - 20.09.2018
Pazari i Ri

Gatuajmë në Pazarin e Ri

13.10.2018
Pazari i Ri

Gatuajmë në Pazar

10.11.2018
Pazari i Ri

Nuk ka evente per kete kategori.

Hiqi filtrat